- Tepki
- 207
Benim monitör kulaklık mouse mousepadi @Greewe_Greew hocam ayarladı şüpheniz olmasın birşey diyorsa
Ya bürçem max olarak 3800 de adam akıllı kulaklık bulamadım kanlolu arıyorum dışarıda falan takmayacağım ona ayrı kulaklığım var zatenBenim monitör kulaklık mouse mousepadi @Greewe_Greew hocam ayarladı şüpheniz olmasın birşey diyorsa
hocam adam akıllı kulaklık blackshark v2 ve corsair hs80 var?Ya bürçem max olarak 3800 de adam akıllı kulaklık bulamadım kanlolu arıyorum dışarıda falan takmayacağım ona ayrı kulaklığım var zaten
Bir yer buldum mikrafon kalitelerine bakabileceğim orada razer kraken v2 pro baya iyi hem bütçeme de uyuyor ama ses kalitesini anlayamadım birsürü grafik var bir de siz bakarmısınız https://www.rtings.com/headphones/t...gb-wireless/499/27625?usage=19&threshold=0.04hocam adam akıllı kulaklık blackshark v2 ve corsair hs80 var?
Peki krajen v2 pro nasıl o da oyun , müzik için değilmi mikrafonu da cok güzelrazer v2 veya v2 pro (oyunlarda güzel performans
razer barracuda (aynı anda pc ve telefon ile kullanabilme, kablosuz kullanabilme imkanı, oyun, müzik ve filmlerde iyi performans)
ben üçünüde denedim ve barracuda adım, çünkü müzik dinleme ve film izlemede de kullanmak istiyordum.
fırsatın varsa mediamarkta deneyerek bu üçünden birini seç.
üçüde pişman etmez.
onu denemedim tipi hoşuma gitmemişti.Peki krajen v2 pro nasıl o da oyun , müzik için değilmi mikrafonu da cok güzel
Bu kadarı "tapmak" olur amaGreewe hocam ne diyorsa o doğrudur reis
Skdnmdjfdmjfmdjfm sahuraka hocam ne diyrosa o dur boşuna etiketlemiyorum her yere ksjfmdbfmfhfmfBu kadarı "tapmak" olur ama
Size de "tapıyorum" o zamanBu kadarı "tapmak" olur ama
Ben bir şikayette bulunmuştum raporlama kısmında ilgilenilmedi sanıyorum bakarmısınız rica etsemmBu kadarı "tapmak" olur ama
İlgilenilmedi değil ya meşgullerdir çok mesaj geliyordurBen bir şikayette bulunmuştum raporlama kısmında ilgilenilmedi sanıyorum bakarmısınız rica etsemm
Ben bunun yanlış olduğuna inanıyorum bence her konuda herkesten üstün insan vardırSkdnmdjfdmjfmdjfm sahuraka hocam ne diyrosa o dur boşuna etiketlemiyorum her yere ksjfmdbfmfhfmf
Size de "tapıyorum" o zaman
Dmden yapabilirsin şikayetini banaBen bir şikayette bulunmuştum raporlama kısmında ilgilenilmedi sanıyorum bakarmısınız rica etsemm
Şaka yapıyoruz zaten ya şakalaşmıyor muyduk benim vaktim olmuyor sizin vaktiniz olur diye meselasi ekipman konusunda greeweyi etiketliyorum kasa konusunda seni insanlara yardım etmek için he vaktim olunca ben ilgileniyorum zaten şakasına dedim tapma falaaan emoji sevmiyosun diye atmıyorum ona goreeBen bunun yanlış olduğuna inanıyorum bence her konuda herkesten üstün insan vardır
Dmden yapabilirsin şikayetini bana
Farkettim yinede yanlış algilayanlar olabilir diye açıklıyorumŞaka yapıyoruz zaten ya şakalaşmıyor muyduk benim vaktim olmuyor sizin vaktiniz olur diye meselasi ekipman konusunda greeweyi etiketliyorum kasa konusunda seni insanlara yardım etmek için he vaktim olunca ben ilgileniyorum zaten şakasına dedim tapma falaaan emoji sevmiyosun diye atmıyorum ona goree
Orası öyle tabi canım haklısınFarkettim yinede yanlış algilayanlar olabilir diye açıklıyorum
Hocam bence de corsair hs80 al ben wireless halini kullanıyorum şuan gayet memnunum kablolu halide sorun çıkartmayacaktır mikrofon olarak gayet başarılı hem kablosuz hem kablolu hali ile corsair hs80 almanı öneririmben
onu denemedim tipi hoşuma gitmemişti.
ben barracudayı bulana dek razer blackshark v2 veya v2 pro alacaktım ama barracuda müzik be film performansı benim hoşuma gitti. 7.1 sanal özellikle ilgili pek iyi yorumlar olmadıpı için barracudayı tercih ettim.
şu videoda iyi imcelenmiş. birde bu gibi sitelerdeki karşılaştırmalar dikkatimi çekmişti
![]()
Razer Kraken Pro V2 vs Corsair HS80 RGB WIRELESS Side-by-Side Headphones Comparison
Compare the Razer Kraken Pro V2 and Corsair HS80 RGB WIRELESS headphoneswww.rtings.com
bu site ve bezerlerinden karşılaştırmalara dikkat et.