Selam Dostlar,
3.000TL Bütçem var hangi monitörü almalıyım?
3.000TL Bütçem var hangi monitörü almalıyım?
Moderatörün son düzenlenenleri:
sence hangisi![]()
Acer Nitro RG241YPbiipx Monitör
Acer Nitro RG241YPbiipx Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
![]()
Lenovo G24-20 66CFGAC1TK 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lenovo G24-20 66CFGAC1TK 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo G24-20 66CFGAC1TK 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu lenovoyu alacaksan alma derim editör falan değilsen. Asus vg24q1r a bakabilirsin aynı zamanda https://www.epey.com/monitor/acer-nitro-rg241ypbiipx.html bunada bakabilirsin iyi forumlarsence hangisi
Bu lenovo modelini gittim canli olarakta media markta gördüm gram hoşuma gitmedi yakinlarindaki teknoloji magazalarina git bak illaki vardir ordada bu model hosuna giderse alsence hangisi
Aynı monitörü pek çok yabancı inceleme kanalında gayet panel ve ürün olarak beğenmişler ama tabi beğeni kişisel bir durum. Yoksa üründe hiçbir F/P odaklı sorun yok.Bu lenovo modelini gittim canli olarakta media markta gördüm gram hoşuma gitmedi yakinlarindaki teknoloji magazalarina git bak illaki vardir ordada bu model hosuna giderse al