3K Monitör Önerisi

ADIM NE Kİ

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
Arkadaşlar max 3k günlük kullanım için 5ms va-tn panel farketmez monitör önerebilir misiniz? (ikinci el de olur)

dombikpanda61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
69
teşekkürler hocam ancak samsung markasının monitörlerinde çok ölü piksel çıkıyor demişti arkadaşım,bu doğru mudur
Teknoloji işi şans işidir kendine ölü pixel çıktı diye başkalarında da çıkacak diye bir şey yok. Velev ki oldu diyelim Samsung ürününe sahip çıkar.

ersan.gokdag

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
42
bende https://www.samsung.com/tr/monitors...24-inch-144hz-freesync-curved-lc24rg50fzrxuf/ bu var 4 sene oldu bozulacak gibi oldu 2 ay yatırdım(kutuladım ve servise4 verecektim unuttum) şuan sıfır sıkıntı ve 4 sene 7 gün 19 saat aktif kullanıldı (7/24 derler ya bi ben bi kardeşim kapanmadan en az 16 saat)

Teknoloji işi şans işidir kendine ölü pixel çıktı diye başkalarında da çıkacak diye bir şey yok. Velev ki oldu diyelim Samsung ürününe sahip çıkar.
doğru sölüyor

dombikpanda61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
69
hocam ancak arkadaşa 5 ölü piksele kadar normal diyip kabul etmemişlerdi
Hocam o konuda arkadaşınız biraz şansız herhalde, kişi(servis yada müşteri hizmetleri)ilgilenmek mi istememiş acaba ben direkt o şekil olunca sizi direkt dava edeceğim diyorum ve o zaman kedicik oluyorlar.

KS

ADIM NE Kİ

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri