Arkadaşlar max 3k günlük kullanım için 5ms va-tn panel farketmez monitör önerebilir misiniz? (ikinci el de olur)
fiyatı 3300 tl biraz aşıyor bütçeni ama iyi monitörArkadaşlar max 3k günlük kullanım için 5ms va-tn panel farketmez monitör önerebilir misiniz? (ikinci el de olur)
teşekkürler hocam ancak samsung markasının monitörlerinde çok ölü piksel çıkıyor demişti arkadaşım,bu doğru mudur
Teknoloji işi şans işidir kendine ölü pixel çıktı diye başkalarında da çıkacak diye bir şey yok. Velev ki oldu diyelim Samsung ürününe sahip çıkar.teşekkürler hocam ancak samsung markasının monitörlerinde çok ölü piksel çıkıyor demişti arkadaşım,bu doğru mudur
doğru sölüyorTeknoloji işi şans işidir kendine ölü pixel çıktı diye başkalarında da çıkacak diye bir şey yok. Velev ki oldu diyelim Samsung ürününe sahip çıkar.
hocam ancak arkadaşa 5 ölü piksele kadar normal diyip kabul etmemişlerdiTeknoloji işi şans işidir kendine ölü pixel çıktı diye başkalarında da çıkacak diye bir şey yok. Velev ki oldu diyelim Samsung ürününe sahip çıkar.
Hocam o konuda arkadaşınız biraz şansız herhalde, kişi(servis yada müşteri hizmetleri)ilgilenmek mi istememiş acaba ben direkt o şekil olunca sizi direkt dava edeceğim diyorum ve o zaman kedicik oluyorlar.hocam ancak arkadaşa 5 ölü piksele kadar normal diyip kabul etmemişlerdi
teşekkürler hocam bilgi için, bende öyle yaparımHocam o konuda arkadaşınız biraz şansız herhalde, kişi(servis yada müşteri hizmetleri)ilgilenmek mi istememiş acaba ben direkt o şekil olunca sizi direkt dava edeceğim diyorum ve o zaman kedicik oluyorlar.
teşekkürler hocam inşallah arttırma şansım olurKesinlikle bütçeyi arttırıp bunu almalısın.
![]()
MSI PRO MP243X 23.8" 1 ms Full HD IPS Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI PRO MP243X 23.8" 1 ms Full HD IPS Monitör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI PRO MP243X 23.8" 1 ms Full HD IPS Monitör özelliklerini incele, 3.630,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
rica ederim hocam ne demekteşekkürler hocam bilgi için, bende öyle yaparım![]()