Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Özellikle intel olmasının bir sebebi mi var ? Ben bu bütçe için performans olarak Ryzeni daha iyi buluyorum açıkçası.Soruma cevap alınca öneri yapacağım.
Simdiye kadar intel aldim intel ile devam etmek istiyorum tabi ki ryzen de guzel ama intel tercih ediyorum ve 9400f mi bir sistem toplamak istiyorum ana 4.5k ya nasıl sigdiracagim
Öncelikle tekrar uyarayım Ryzen 3100 9400f den kat kat iyi performans verektir pişman olmayacağınız bir deneyim yaşamanızı tavsiye ediyorum hala ısrarcı iseniz öneri yaparım tabi ama İntel şuan için Ryzenin seviyesine denk gelecek durumda değil özellikle şuan şu piyasada.
Toplamda minimum : 4.353 TL yapıyor.
Toplamda 240 GB SSD + 16 GB RAM ile 4.637 TL yapıyor.
Toplamda 480 GB SSD + 8 GB RAM ile 4.557 TL yapıyor.
Ryzen 3 3100 işlemcisi hem FPS olarak kendi başına INTEL 9400F işlemcisinden iyi. Ayrıca eğer 16 GB RAM ile alırsanız çift kanal bellek sistemi devreye gireceği için INTEL sistemden yine FPS olarak işlemci üzerine kazancı var. Yani AMD her durumda önde.