4 farklı hazır sistem arasında kaldım, sizce hangisini almalıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cvp: 4 farklı hazır sistem arasında kaldım, sizce hangisini almalıyım?

Buradaki en mantıklı sistem son ürün 12400 + 3060 Ti olan sistem. Alacak paranız varsa ki var demişsiniz aklı başında hiç kimse size diğerlerini alın demez zaten.

Yok fazla para harcamadan 1080p 'nin hakkını verecek bir önerin olsa ne olurdu derseniz ben NVIDIA markasından ilerler ve R5 3600 + 3060 olan sistemi seçerdim. Ryzen 5 3600 ile 10400F çok yakın işlemciler. CSGO gibi ekran kartını yormayan hafif oyunlarda INTEL biraz daha önde ama genel olarak AMD sistemde daha çok şeye kavuşuyorsunuz. En basiti OC yapılabilen bir anakarta ve daha yüksek RAM frekansına yolunuz açık oluyor. Ayrıca daha fazla iyi işlemci yükseltmesi seçeneğiniz var ileride.

Cermenbey

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
193
RE: Cvp: 4 farklı hazır sistem arasında kaldım, sizce hangisini almalıyım?

ugur.gozaydin' Alıntı:
Buradaki en mantıklı sistem son ürün 12400 + 3060 Ti olan sistem. Alacak paranız varsa ki var demişsiniz aklı başında hiç kimse size diğerlerini alın demez zaten.

Yok fazla para harcamadan 1080p 'nin hakkını verecek bir önerin olsa ne olurdu derseniz ben NVIDIA markasından ilerler ve R5 3600 + 3060 olan sistemi seçerdim. Ryzen 5 3600 ile 10400F çok yakın işlemciler. CSGO gibi ekran kartını yormayan hafif oyunlarda INTEL biraz daha önde ama genel olarak AMD sistemde daha çok şeye kavuşuyorsunuz. En basiti OC yapılabilen bir anakarta ve daha yüksek RAM frekansına yolunuz açık oluyor. Ayrıca daha fazla iyi işlemci yükseltmesi seçeneğiniz var ileride.
Hocam videolarda bariz darboğaz görünüyor 1080P 'de 3600-RTX3060 İkilisi. Bende bu sistemi almak istiyordum ama işlemci darboğazı korkutuyor beni

seyfi171

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4

Sorması ayıp olmasın ama bu 3060 lı sistem hangi stede

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Darboğaz yok siz olayı yanlış değerlendirmiş olabilirsiniz. R5 3600 ile 6700 XT/3070 sistemler kombin ediliyor siz hangi oyunda neye baktınız acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri