Öneri 40-45 Bin TL Arası Kasa Önerisi

Barca

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı üzere 40-45 bin tl arasında mümkünse ekran kartı 40 serisi olan bir kasa toplamak istiyorum.
Yardımlarınızı esirgemezseniz çok sevinirim.
Not: Bütçeyi sadece kasa için belirledim.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,486
Arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı üzere 40-45 bin tl arasında mümkünse ekran kartı 40 serisi olan bir kasa toplamak istiyorum.
Yardımlarınızı esirgemezseniz çok sevinirim.
Not: Bütçeyi sadece kasa için belirledim.

45.1K

KS

Barca

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
@yunusx36 hocam çok teşekkür ederim, peki sizce 30 serisi bi ekran kartıyla daha iyi bir sistem toplanabilir mi yoksa gözün kapalı bu sistemi al dermisiniz?

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986

45.1K
Hocam ben almıyacağım ama merak ettim bu ekran kartı markasını ilk kez gördüm iyi midir?

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,486
@yunusx36 hocam çok teşekkür ederim, peki sizce 30 serisi bi ekran kartıyla daha iyi bir sistem toplanabilir mi yoksa gözün kapalı bu sistemi al dermisiniz?
4070 Tİ saf performans da 3090 Tİ ve 3090 arasında bir kart DLSS3 ile her iki karttan da güçlü.
Bütçen varsa kart olarak bu model daha iyi

Hocam ben almıyacağım ama merak ettim bu ekran kartı markasını ilk kez gördüm iyi midir?
İyidir

KS

Barca

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
4070 Tİ saf performans da 3090 Tİ ve 3090 arasında bir kart DLSS3 ile her iki karttan da güçlü.
Bütçen varsa kart olarak bu model daha iyi

İyidir
_o_ ne kadar teşekkür etsem azdır hocam sağolun, 45.1k ya çıtıktan sonra az biraz üstü de beni çok rahatsız etmeyecektir :)

KS

Barca

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4

45.1K
Hocam bütün parçaları sipariş verdim lakin işlemci aklıma takıldı henüz sipariş etmedim,amd mi önerirsiniz İntel mi? Bir de bu sistem 2k monitör kaldırır mı? Öneriniz olur mu bu konuda? @yunusx36

EGOKING

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
119
Hocam bütün parçaları sipariş verdim lakin işlemci aklıma takıldı henüz sipariş etmedim,amd mi önerirsiniz İntel mi? Bir de bu sistem 2k monitör kaldırır mı? Öneriniz olur mu bu konuda? @yunusx36
intel alıcaksan zaten anakartın değişmesi lazım soketler uyumaz ama ben intel taraftarıyım

her türlü açar 4k da açar 8k da açar 16k da açar ama fps farkı olur test videoları var internette bakabilirsin hangi oyunadan hangi ayarlarda kaç fps alacağınızı görbilirsiniz

KS

Barca

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Ayni bütçede 7700x performansı verebilecek pek intel işlemci yok. Ayrıca Am5 avantajı da var.
valla hocam hiç anlamıyorum ben, kardeşime hediye yaptırıyorum, öyle forumlarda falan okuduklarımla hareket ediyorum açıkçası bu daha iyi diyorsanız bunun da siparişini verdim gitti o zaman :D Eyvallah.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri