Yardım 40 Bin Ile 45 Bin Arası Laptop Öneriniz Var Mı?

abdulkerimm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Laptop alacağım. evim müsait olmadığı için laptop kullanacağım. Yardımcı olursanız sevinirim.

KS

abdulkerimm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Üstte ki laptopun renk doğruluk oranı yüzde 45 ti. Ayrıca bu 2k. Ama ekran kartının watt değerini bilmiyorum.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Üstte ki laptopun renk doğruluk oranı yüzde 45 ti. Ayrıca bu 2k. Ama ekran kartının watt değerini bilmiyorum.
ha pardon ona dikkat etmemişim, 40 serisi laptoplarda watt değeri aşırı fark yaratmıyor ama ben kontrol edip yazayım size

120w hocam, zaten üstünde performans farkı pek olmaz.

silentflex

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
209
ha pardon ona dikkat etmemişim, 40 serisi laptoplarda watt değeri aşırı fark yaratmıyor ama ben kontrol edip yazayım size

120w hocam, zaten üstünde performans farkı pek olmaz.
40 serilerinde "bildiğim kadariyla" 100 watt falan olması lazim

KS

abdulkerimm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Dün gece firmaya soru sormuştum. Bu sabah cevap vermişler. Önce sizin mesajınıza baktıgım için görmemişim firmanın mesajını... sizin dediğiniz gibi 120 watt... Peki hocam sizce 120 watt ile 140 watt arasında bir fark mı? Ve bu laptop alınır mı? Alternatif olarak başka öneriniz var mı?

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Dün gece firmaya soru sormuştum. Bu sabah cevap vermişler. Önce sizin mesajınıza baktıgım için görmemişim firmanın mesajını... sizin dediğiniz gibi 120 watt... Peki hocam sizce 120 watt ile 140 watt arasında bir fark mı? Ve bu laptop alınır mı? Alternatif olarak başka öneriniz var mı?
fark yok hocam hatta bazen 120w daha performanslı çalışabiliyor ama mux var mı bilmiyorum, bu fiyata mux olan laptoplara bakılması daha doğru gibi geliyor
mux varsa bu gayet mantıklı

KS

abdulkerimm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Satıcıya sordum. Mux yokmuş.

fark yok hocam hatta bazen 120w daha performanslı çalışabiliyor ama mux var mı bilmiyorum, bu fiyata mux olan laptoplara bakılması daha doğru gibi geliyor
mux varsa bu gayet mantıklı
Yokmuş hocam. :(

KS

abdulkerimm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Bende bilmiyorum. Ürünün açıklama kısmında %100 yazıyordu.. Modeli farklı olduğundan olabilir... Mux olsaydı alacaktım. Ama hala hangi ürünü alma konusunda kararsızım.

tarkanhimself

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Bende bilmiyorum. Ürünün açıklama kısmında %100 yazıyordu.. Modeli farklı olduğundan olabilir... Mux olsaydı alacaktım. Ama hala hangi ürünü alma konusunda kararsızım.

Şimdi bir video buldum aşağıya bırakıyorum. Sanırım bu %100 sRGB olayı doğru aşağıdaki videoda da %100 sRGB victus modeli var kullanılıyormuş yani haberin olsun.

KS

abdulkerimm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Vayy be.. Renk doğruluk oranının bu kadar etkili olduğunu bilmiyordum.. Teşekkürler...

50 bin liraya kadar da bütce mi zorlarım ama kaliteli bir bilgisayar gene alamıyorum. Var mı bir öneriniz?

ezkama

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
bütçe artırabilir iseniz güzel cihaz ama piyasa dengesiz olduğundan fiyat biraz fazla ilk çıktığında 47 civarlarındaydı

bu modelde var bakabilirsiniz

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri