- Tepki
- 2
Laptop alacağım. evim müsait olmadığı için laptop kullanacağım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Başka öneriniz var mı?
yani şu an en mantıklılarıBaşka önerileriniz var mı?
Başka öneriniz var mı?
Hocam söyle bir tane laptop buldum. Sizce nasıl?yani şu an en mantıklıları
Aynı laptopu üst tarafta 8k daha ucuza paylaştım
ha pardon ona dikkat etmemişim, 40 serisi laptoplarda watt değeri aşırı fark yaratmıyor ama ben kontrol edip yazayım sizeÜstte ki laptopun renk doğruluk oranı yüzde 45 ti. Ayrıca bu 2k. Ama ekran kartının watt değerini bilmiyorum.
40 serilerinde "bildiğim kadariyla" 100 watt falan olması lazimha pardon ona dikkat etmemişim, 40 serisi laptoplarda watt değeri aşırı fark yaratmıyor ama ben kontrol edip yazayım size
120w hocam, zaten üstünde performans farkı pek olmaz.
140a kadar yolu var fakat etki etmiyor pek, 1 fps bile fark etmiyor40 serilerinde "bildiğim kadariyla" 100 watt falan olması lazim
fark yok hocam hatta bazen 120w daha performanslı çalışabiliyor ama mux var mı bilmiyorum, bu fiyata mux olan laptoplara bakılması daha doğru gibi geliyorDün gece firmaya soru sormuştum. Bu sabah cevap vermişler. Önce sizin mesajınıza baktıgım için görmemişim firmanın mesajını... sizin dediğiniz gibi 120 watt... Peki hocam sizce 120 watt ile 140 watt arasında bir fark mı? Ve bu laptop alınır mı? Alternatif olarak başka öneriniz var mı?
Yokmuş hocam.fark yok hocam hatta bazen 120w daha performanslı çalışabiliyor ama mux var mı bilmiyorum, bu fiyata mux olan laptoplara bakılması daha doğru gibi geliyor
mux varsa bu gayet mantıklı
ustam bu victuslarda ekran panelleri aynı değil mi adam %100 sRGB demiş. Halbuki hp victus panellerinde %45 NTSC kullanılıyor. Anlam veremedim fake gibi geldi.Üstte ki laptopun renk doğruluk oranı yüzde 45 ti. Ayrıca bu 2k. Ama ekran kartının watt değerini bilmiyorum.
Bende bilmiyorum. Ürünün açıklama kısmında %100 yazıyordu.. Modeli farklı olduğundan olabilir... Mux olsaydı alacaktım. Ama hala hangi ürünü alma konusunda kararsızım.