- Tepki
- 2
400-500 Arası bir bütçem var FP bir fare önerisi gelirmi?
El ölçünüz, tutuş şekliniz nedir?400-500 Arası bir bütçem var FP bir fare önerisi gelirmi?
Normal modeli güzelde xt modeli pek iyi değilAlabilirseniz öneririm.
![]()
Corsair Katar Pro XT CH-930C111-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Katar Pro XT CH-930C111-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Katar Pro XT CH-930C111-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 759,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Aslında değil, skatezleri ve kablosu kötüekipman hakkında grewe hocam daha iyi ama bence en iyisi rıval3
Bu fiyatlara alma bence 600 e Asus rog keris al gecLogitech g103
Steelseries rival3
ikiside var bende rival3 tavsiye ederim
Hocam bende bir mouse vardı 150 lik Philips o örgülü bakıyorum sensei ten rival3 g203 fln hepsi normal kablo ndn böyleAslında değil, skatezleri ve kablosu kötü
Bu fiyatlara alma bence 600 e Asus rog keris al gec
Hocam bende bir mouse vardı 150 lik Philips o örgülü bakıyorum sensei ten rival3 g203 fln hepsi normal kablo ndn böyle
Örgülü değilde hafif olması yani paracordumsu bir yapıda olması en iyisi. Zaten onlarda örgülü ama aşırı hafiflerBu fiyatlara alma bence 600 e Asus rog keris al gec
Hocam bende bir mouse vardı 150 lik Philips o örgülü bakıyorum sensei ten rival3 g203 fln hepsi normal kablo ndn böyle
normal modelı daha kotu bende var bir sürü sorunu var mesela çıft tıklama scroll tuşunda,gıcırdıma sesi ve daha 6 7 aylıkEl ölçünüz, tutuş şekliniz nedir?
Belirtmediğiniz için deathadder v2 mini önerebilirim
Normal modeli güzelde xt modeli pek iyi değil