Öneri 400 TL Gami̇ng Kulaklık Önerisi ?

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
ya hocam demek istemiyorum ama bir ürün indirime falan giriyor hiçbir şey bilmeyen adam bile bu ismi veriyor anlamadım bu forumu
kankam eğer benden bahsediyorsan james donkey kalitelidir fakat 1 yıl sonra pedleri yırtılabiliyor ve dünyada 5-6 tane kulaklık yok 10binlerce var ondan herkesin tercih ve önerisi farklı olur sizde kendi tercihinze göre alırsınz

ahmety

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
kankam eğer benden bahsediyorsan james donkey kalitelidir fakat 1 yıl sonra pedleri yırtılabiliyor ve dünyada 5-6 tane kulaklık yok 10binlerce var ondan herkesin tercih ve önerisi farklı olur sizde kendi tercihinze göre alırsınz

xpg precog s al diyenler dedim hocam bu forum da herkese aynı kulaklığı yazmışlar veya geçen monitör sordum her önüne gelen gigabyte g24f2 yi söyledi yani anlamadığım bu sana bir şey demedim hocam

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
xpg precog s al diyenler dedim hocam bu forum da herkese aynı kulaklığı yazmışlar veya geçen monitör sordum her önüne gelen gigabyte g24f2 yi söyledi yani anlamadığım bu sana bir şey demedim hocam
Demek ki iyi öneriyoruz değil mi? İyi olmasa neden önerelim?

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
biliyom o yüzden usb girişli var mı dedim yok dediler indirim vs geliyor veya sponsorluk aliyorlar o yüzden hemen o linki atiyorlar bence
Hahahaha

Sponsorluk mu alıyoruz? Ya siz gidin kendi bildiğinizi okuyun Allah aşkına gelip buraya sorma.

Burada senin iyi bir kulaklık alman için uğraşıyoruz

SametKKN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
mikrofonu iyi terleme yapmıyor https://www.trendyol.com/vooka/togo...kligi-pc-ps-xbox-isikli-rengarenk-p-278777659 bu bütçeye artmazsa alınabilir artarsa ahanda bunu al
7.1 bulmak zor olsa bile cok kalitesiz olur bütcenizi yükseltip xpg almanızı öneririm.

Hahahaha

Sponsorluk mu alıyoruz? Ya siz gidin kendi bildiğinizi okuyun Allah aşkına gelip buraya sorma.

Burada senin iyi bir kulaklık alman için uğraşıyoruz
brom sen sabah sabah kimle tartıştın da herkese bi sataşıyosun? bi çay may yap kendine sakinleş

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986

SametKKN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
Herkese sataşıyorum? Adam akıllı konuşmayı öğren önce. Biz burada kendi iyiliği için uğraşırken bize laf atıyorsa bende değil laf atanda sorun vardır
ben de senin iyiliğin için uğraşıyorum? çay yap sakinleş kötü bişey mi

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
mikrofonu iyi terleme yapmıyor https://www.trendyol.com/vooka/togo...kligi-pc-ps-xbox-isikli-rengarenk-p-278777659 bu bütçeye artmazsa alınabilir artarsa ahanda bunu al

brom sen sabah sabah kimle tartıştın da herkese bi sataşıyosun? bi çay may yap kendine sakinleş
kanka iyi misin ? .d

biliyom o yüzden usb girişli var mı dedim yok dediler indirim vs geliyor veya sponsorluk aliyorlar o yüzden hemen o linki atiyorlar bence
evet her link başına 100tl alıyoruz bilmiyor muydun ? djsahdlsada

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri