ya hocam demek istemiyorum ama bir ürün indirime falan giriyor hiçbir şey bilmeyen adam bile bu ismi veriyor anlamadım bu forumuMikrofonu kötü
ya hocam demek istemiyorum ama bir ürün indirime falan giriyor hiçbir şey bilmeyen adam bile bu ismi veriyor anlamadım bu forumuMikrofonu kötü
kankam eğer benden bahsediyorsan james donkey kalitelidir fakat 1 yıl sonra pedleri yırtılabiliyor ve dünyada 5-6 tane kulaklık yok 10binlerce var ondan herkesin tercih ve önerisi farklı olur sizde kendi tercihinze göre alırsınzya hocam demek istemiyorum ama bir ürün indirime falan giriyor hiçbir şey bilmeyen adam bile bu ismi veriyor anlamadım bu forumu
kankam eğer benden bahsediyorsan james donkey kalitelidir fakat 1 yıl sonra pedleri yırtılabiliyor ve dünyada 5-6 tane kulaklık yok 10binlerce var ondan herkesin tercih ve önerisi farklı olur sizde kendi tercihinze göre alırsınz
xpg precog s al diyenler dedim hocam bu forum da herkese aynı kulaklığı yazmışlar veya geçen monitör sordum her önüne gelen gigabyte g24f2 yi söyledi yani anlamadığım bu sana bir şey demedim hocamkankam eğer benden bahsediyorsan james donkey kalitelidir fakat 1 yıl sonra pedleri yırtılabiliyor ve dünyada 5-6 tane kulaklık yok 10binlerce var ondan herkesin tercih ve önerisi farklı olur sizde kendi tercihinze göre alırsınz
Demek ki iyi öneriyoruz değil mi? İyi olmasa neden önerelim?xpg precog s al diyenler dedim hocam bu forum da herkese aynı kulaklığı yazmışlar veya geçen monitör sordum her önüne gelen gigabyte g24f2 yi söyledi yani anlamadığım bu sana bir şey demedim hocam
usb girişli başka onerebilecek var mı dedim xpg için 2 dk da yazanlar 1 gün geçti ve hala yazmadı bazısı da bilmiyorum dediDemek ki iyi öneriyoruz değil mi? İyi olmasa neden önerelim?
o diyata usb yokusb girişli başka onerebilecek var mı dedim xpg için 2 dk da yazanlar 1 gün geçti ve hala yazmadı bazısı da bilmiyorum dedi
500 liraya usb girişli istiyorsunuz üstüne bir de gelip öneri yapanlara laf atıyorsunuz.usb girişli başka onerebilecek var mı dedim xpg için 2 dk da yazanlar 1 gün geçti ve hala yazmadı bazısı da bilmiyorum dedi
biliyom o yüzden usb girişli var mı dedim yok dediler indirim vs geliyor veya sponsorluk aliyorlar o yüzden hemen o linki atiyorlar benceo diyata usb yok
Hahahahabiliyom o yüzden usb girişli var mı dedim yok dediler indirim vs geliyor veya sponsorluk aliyorlar o yüzden hemen o linki atiyorlar bence
7.1 bulmak zor olsa bile cok kalitesiz olur bütcenizi yükseltip xpg almanızı öneririm.
![]()
XPG Precog S Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz XPG Precog S Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! XPG Precog S Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
brom sen sabah sabah kimle tartıştın da herkese bi sataşıyosun? bi çay may yap kendine sakinleşHahahaha
Sponsorluk mu alıyoruz? Ya siz gidin kendi bildiğinizi okuyun Allah aşkına gelip buraya sorma.
Burada senin iyi bir kulaklık alman için uğraşıyoruz
Herkese sataşıyorum? Adam akıllı konuşmayı öğren önce. Biz burada kendi iyiliği için uğraşırken bize laf atıyorsa bende değil laf atanda sorun vardırmikrofonu iyi terleme yapmıyor https://www.trendyol.com/vooka/togo...kligi-pc-ps-xbox-isikli-rengarenk-p-278777659 bu bütçeye artmazsa alınabilir artarsa ahanda bunu al
brom sen sabah sabah kimle tartıştın da herkese bi sataşıyosun? bi çay may yap kendine sakinleş
ben de senin iyiliğin için uğraşıyorum? çay yap sakinleş kötü bişey miHerkese sataşıyorum? Adam akıllı konuşmayı öğren önce. Biz burada kendi iyiliği için uğraşırken bize laf atıyorsa bende değil laf atanda sorun vardır
Peki.ben de senin iyiliğin için uğraşıyorum? çay yap sakinleş kötü bişey mi
attığıma göz atın hala almadıysanızbiliyom o yüzden usb girişli var mı dedim yok dediler indirim vs geliyor veya sponsorluk aliyorlar o yüzden hemen o linki atiyorlar bence
medusa daha iyigamepower Medusa alacam
kanka iyi misin ? .dmikrofonu iyi terleme yapmıyor https://www.trendyol.com/vooka/togo...kligi-pc-ps-xbox-isikli-rengarenk-p-278777659 bu bütçeye artmazsa alınabilir artarsa ahanda bunu al
brom sen sabah sabah kimle tartıştın da herkese bi sataşıyosun? bi çay may yap kendine sakinleş
evet her link başına 100tl alıyoruz bilmiyor muydun ? djsahdlsadabiliyom o yüzden usb girişli var mı dedim yok dediler indirim vs geliyor veya sponsorluk aliyorlar o yüzden hemen o linki atiyorlar bence