Öneri 4000 TL Civarında Oyuncu Veya Ofis Tarzı Bilgisayar Koltuğu

F.A.L.C.O.N

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
50
Arkadaşlar geçen gün sandalyemin kırılmasından dolayı yeni bir oyuncu koltuğu veya ofis tarzı koltuk bakıyorum sizlerin önerileri nelerdir uzun ömürlü ve rahat olsun istiyorum şimdiden hepinize teşekkürler.

arc79OOti bir efsanedir

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
44
Başka herhangi bir oyuncu koltuğu yok bu paraya. Butceni biraz aşman gerek çünkü diğer oyuncu koltukları işlevsellik açısından hicbirsey sunmuyor bu koltuk 135° yatabilir ve kolcaklari ileri geri yukarı aşağı hareket edebiliyor kendimde kullanıyorum ha çok uzun süre götürür mü orası tartışılır şuanda iyi zaten dediğim gibi bu paraya en iyisi bu

Instagram'da karşıma çıkıyordu x drovein bir koptuğu 9kda 5 kaya düşmüştü onu bulamadim bulsaydim onu onerirdim bu piyasanın babalarindandir xdrive bulursan hemen al

KS

F.A.L.C.O.N

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
50
Eyvallah hocam oneri için illaha oyuncu koltuğu olmasına gerek yok bu arada güzel bi ofis koltuğu olsa da olur

KS

F.A.L.C.O.N

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
50
Hocam önerir misiniz sizce üzer mi illaha oyuncu koltuğu olmasına gerek yok ofis koltuğu da olabilir

arc79OOti bir efsanedir

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
44
KS

F.A.L.C.O.N

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
50
Arkadaşlar bütçeyi 4000 e çıkardım. Marka olarak Fashcolle gördüm önerir misiniz ?

arc79OOti bir efsanedir

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
44
Hocam muhtemelen o modelden bahsediyorsunuz ayak desteği falan olandan ben şöyle düşündüm ne kadar çok özellik varsa kalite o kadar düşer ki bu bütçede ayak desteği falan bjraz hayal olmalı o yüzden nerde çokluk orda b*kluk diyelim

KS

F.A.L.C.O.N

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
50
Önerdiğiniz bir model var mı hocam peki bu fiyat civarlarında

ahmetv2

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
144

1 yıldır kullanıyorum memnunum, tek sorun yağlamayı bilmeniz gerekiyor. Yağlarsanız uzun ömürlü gibi duruyor 1 senedir hiçbir tıkırtı bile yok. Ayakları çok iyi dönüyor kötü zeminlerde de kullandım ama ses sıfır ve çok iyi dönüyor. Kol koyulan yerler dönmüyor eksi yanı bu. 1.90 üzeri boy ve 130 kilo üzeri için çok konforlu olmayabilir. Bende 95 kilo 1.81 boy var en yüksek ayarda oturduğumda yamulma ya da esneme yok. 120 kilo arkadaşım oturduğunda en yüksek ayarda hafif esnediğini gördüm.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri