Soru 4060Ti Vs 7600Xt'li Sistem Sizce Hangisi?

genN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci
7500f
Ekran Kartı
4060ti
Yazın sistem toplamayı düşünüyorum ve bu iki sistem arasında kaldım sizce hangisi?

+ 1.Sistem

+ 2.Sistem
Nvidia kartlar Amd kartlardan daha iyi performans veriyor biliyorum fakat fiyat ve vram kısmında nvidia saçma geliyor ve sistem uzun süre beni götürsün istiyorum amd vram kısmında daha iyi f/p ürünü , amd tarafı senkronizasyon driver sorunu gibi şeylerle kötüleniyor bu yüzden amd nvidia arasında kararsız kaldım..

Üstteki sistemlerde Ryzen 5 7500f yerine Ryzen 5 7600 işlemciyi de özelleştirebilirim aradaki 500tl farkı hak ediyor mu? Daha mı iyi olur gerek var mı sizce?

Oynadığım Oyunlar Ofis-İş Kullandığım Programlar
+ Valorant + Adobe Photoshop
+ League of Legends + Adobe Premiere Pro
+ Gta 5 (Fivem)
+ Call of Duty Warzone
+ Pubg
+ Apex Legends
+ Rainbow Six Siege

mokarco

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
ULTIMA olan sistemde gen3 m2sdd var mutlaka onu değiştir alırsan gen4 al. okuma yazma hızları inanılmaz fark eder oyunlarda loading sürelerinde..

KS

genN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ULTIMA olan sistemde gen3 m2sdd var mutlaka onu değiştir alırsan gen4 al. okuma yazma hızları inanılmaz fark eder oyunlarda loading sürelerinde..
1708681377484.png

sağol dostum 500GB günümüzde yetersiz kaldığı için zaten direk gen4 ve 1tb kingston nv2 modelle değiştiriyorum..

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
708
amd tarafı senkronizasyon driver sorunu. demişsin en büyük soru işareti bu işte bu olmasa zaten fiyat f/p olarak amd ye kayıyor çarklar. Vram olayına takılma ikisinin karşılaştırmalı videolarını izle amd nin daha fazla vram harcadığını görürsün. ben ikisi arasından nvidia olmasından dolayı (tekrar belirtiyim kafam ağrımasın isterim ) nvidia seçerdim. Ha sorarsan ki 4060ti nasıl gelmiş geçmiş beklentisi yüksek olupta en düşük çıkardıkları kart olabilir. her seri bir önceki üst seriden iyiyken bu bir önceki üst seriden bile düşük kaldı hatta bir önceki serisine eşit kaldı (dlss ve yeni şeyleri saymazsak)

KS

genN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
amd tarafı senkronizasyon driver sorunu. demişsin en büyük soru işareti bu işte bu olmasa zaten fiyat f/p olarak amd ye kayıyor çarklar. Vram olayına takılma ikisinin karşılaştırmalı videolarını izle amd nin daha fazla vram harcadığını görürsün. ben ikisi arasından nvidia olmasından dolayı (tekrar belirtiyim kafam ağrımasın isterim ) nvidia seçerdim. Ha sorarsan ki 4060ti nasıl gelmiş geçmiş beklentisi yüksek olupta en düşük çıkardıkları kart olabilir. her seri bir önceki üst seriden iyiyken bu bir önceki üst seriden bile düşük kaldı hatta bir önceki serisine eşit kaldı (dlss ve yeni şeyleri saymazsak)
Teşekkürler dostum

Cobra

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
amd alıcaksan bence 7600xt alma 7700xt al. fps'leri kıyaslarsak 4060 ti'la daha az fps alırsın 7700xt ile %40 daha fazla fps alırsın ama amd'de bir sorun var fsr olsun yada ışın izleme teklonojisi fln olsun amd'de bunlar iyi çalışmıyor en az 12 gb almaya dikkat et . Yardımcı olduysam sevinirim

KS

genN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
amd alıcaksan bence 7600xt alma 7700xt al. fps'leri kıyaslarsak 4060 ti'la daha az fps alırsın 7700xt ile %40 daha fazla fps alırsın ama amd'de bir sorun var fsr olsun yada ışın izleme teklonojisi fln olsun amd'de bunlar iyi çalışmıyor en az 12 gb almaya dikkat et . Yardımcı olduysam sevinirim
Tercihim Nvidia olacak büyük ihtimalle, 8gb vram oynadığım oyunlarda yeterli beni bir süre götürecektir teşekkürler dostum..

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri