- İşlemci
- 7500f
- Ekran Kartı
- 4060ti
Yazın sistem toplamayı düşünüyorum ve bu iki sistem arasında kaldım sizce hangisi?
+ 1.Sistem
+ 2.Sistem
Nvidia kartlar Amd kartlardan daha iyi performans veriyor biliyorum fakat fiyat ve vram kısmında nvidia saçma geliyor ve sistem uzun süre beni götürsün istiyorum amd vram kısmında daha iyi f/p ürünü , amd tarafı senkronizasyon driver sorunu gibi şeylerle kötüleniyor bu yüzden amd nvidia arasında kararsız kaldım..
Üstteki sistemlerde Ryzen 5 7500f yerine Ryzen 5 7600 işlemciyi de özelleştirebilirim aradaki 500tl farkı hak ediyor mu? Daha mı iyi olur gerek var mı sizce?
Oynadığım Oyunlar Ofis-İş Kullandığım Programlar
+ Valorant + Adobe Photoshop
+ League of Legends + Adobe Premiere Pro
+ Gta 5 (Fivem)
+ Call of Duty Warzone
+ Pubg
+ Apex Legends
+ Rainbow Six Siege
+ 1.Sistem
+ 2.Sistem
Nvidia kartlar Amd kartlardan daha iyi performans veriyor biliyorum fakat fiyat ve vram kısmında nvidia saçma geliyor ve sistem uzun süre beni götürsün istiyorum amd vram kısmında daha iyi f/p ürünü , amd tarafı senkronizasyon driver sorunu gibi şeylerle kötüleniyor bu yüzden amd nvidia arasında kararsız kaldım..
Üstteki sistemlerde Ryzen 5 7500f yerine Ryzen 5 7600 işlemciyi de özelleştirebilirim aradaki 500tl farkı hak ediyor mu? Daha mı iyi olur gerek var mı sizce?
Oynadığım Oyunlar Ofis-İş Kullandığım Programlar
+ Valorant + Adobe Photoshop
+ League of Legends + Adobe Premiere Pro
+ Gta 5 (Fivem)
+ Call of Duty Warzone
+ Pubg
+ Apex Legends
+ Rainbow Six Siege