- İşlemci
- 7500f .vs
- Ekran Kartı
- 4070 ti süper
4070ti superli sistem önerisi alabilirmiyim fiyat 50/ 60 arası Max ram 16 yeter diye tahmin ediyorum 32 GB özelleştirme ram kare gidince fiyat çok uçuyor yetersiz kalırsa ilerde 32 ye ceviriim
sadece oyun başka bir beklentim yok sorunsuz kafa agrıtmadan yazılımsal sıkıntı vs oluşturmadan mmorpg online oyun oynamak harici olarak en fazla oyun oynarken discord vs açarımhocam zaten 4070 ti super 40-45 k
![]()
EASTER-ALFHEIM / AMD Ryzen 5 7600X TRAY / ASUS DUAL RTX 4070 Ti Super OC 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
EASTER-ALFHEIM Sistem Tavsiyesidir. AMD Ryzen 5 7600X TRAY ve ASUS RTX 4070 Ti SUPER OC 16GB üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
bunun gibi cihazlar oluyor en minimum fiyatla. Siz ne amaçla istiyorsunuz?
Hangi oyunları oynayacaksınız?sadece oyun başka bir beklentim yok sorunsuz kafa agrıtmadan yazılımsal sıkıntı vs oluşturmadan mmorpg online oyun oynamak harici olarak en fazla oyun oynarken discord vs açarım
throne and liberty Blade&Souls Neo Black Desert gibi mmo oyunları ilerde cıkacak mmorpg lerHangi oyunları oynayacaksınız?