45.000-60.000 TL 4070Ti Süper

SmashWolf

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
İşlemci
7500f .vs
Ekran Kartı
4070 ti süper
4070ti superli sistem önerisi alabilirmiyim fiyat 50/ 60 arası Max ram 16 yeter diye tahmin ediyorum 32 GB özelleştirme ram kare gidince fiyat çok uçuyor yetersiz kalırsa ilerde 32 ye ceviriim

KS

SmashWolf

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
hocam zaten 4070 ti super 40-45 k

bunun gibi cihazlar oluyor en minimum fiyatla. Siz ne amaçla istiyorsunuz?
sadece oyun başka bir beklentim yok sorunsuz kafa agrıtmadan yazılımsal sıkıntı vs oluşturmadan mmorpg online oyun oynamak harici olarak en fazla oyun oynarken discord vs açarım

thtuncer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Açıkçası gönderdiğim bilgisayar düzeyinde psuya ve soğutmaya dikkat ederek bir bilgisayar işinizi görür. Bu düzeydeki anakartlarda 2 ram slotu oluyor ve daha sonra yükseltmek için 2x8 gb ram i ekarte edip 2x16 almanız gerekebilir. Eğer daha sonra yükselteceğim derseniz 4 ram slotlu bir anakart ya da direk 2x16gb ram almanız daha mantıklı olur. Buda 3-4k daha fazla para demek. Ram'in cl30-32gibi bi ram olması işinizi görür. Galax palit vs gibi ekran kartlarındansa Asus tercih edebilirsiniz. SSD 6000 ya da 7000 mb hızında 1 tb olarak özelleştirebilirsiniz. Enermax kasa kullanılmış attığım bilgisayarda onu hiç bilmiyorum, kasaya ve psuya özellikle dikkat etmenizi öneririm. Psu sonuçta tüm bu parçalara gücü veren parça ve 80+gold kendini kanıtlamış bir marka kullanmanızı öneririm.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri