kanka linke nası isim verionuz
kanka yazı yazdığın yerin üstünde ayraç var oraya linki yapıştırıp altına nasıl gözükmesi istediğini yazıyoruzkanka linke nası isim verionuz
link yerine işlemci fln
25000'e alacağım.4080 Ne kadara geliyor bilmiyorum ama soğutucu olarak DeepCool LS520 öneririm. PSU için bütçe varsa daha kaliteli bir şey alınmalı düşüncesindeyim.
Bir öneriniz var mı?PSU için bütçe varsa daha kaliteli bir şey alınmalı düşüncesindeyim.
Bir bütçe aralığı verebilirseniz ona göre önermeye çalışayım.25000'e alacağım.
Bir öneriniz var mı?
3000'e kadar PSU için bütçe ayırabilirim ama 2000 civarı olursa daha güzel olur.Bir bütçe aralığı verebilirseniz ona göre önermeye çalışayım.
4070 ti vramı beni korkutuyor birkaç yıl sonra yetmez gibi şuanki re4 remake bile 13 gb vram istiyor. rami neden beğenmediniz?Ram kasa PSU olmamış bana kalırsa gerekirse 4070ti yap kaliteli bir sistem olsun full ileriye dönük seni uzmeyecek hemde performanslı olsun 4080 li de olur tm ama parça kalitesi düşebilir benimde bakmam lazım ona
Cl yüksek MHz düşük ben tavsiye etmiyorum performans olarak daha üst seviye modeller var kasa bu bütçe ile daha kapsamlı kaliteli model olabilir PSU ise daha güvenilir daha uzun vadeli tercih edilebilir ben bakıcam hepsine ne zaman alacaksın sistemi4070 ti vramı beni korkutuyor birkaç yıl sonra yetmez gibi şuanki re4 remake bile 13 gb vram istiyor. rami neden beğenmediniz?
1 aydan falanCl yüksek MHz düşük ben tavsiye etmiyorum performans olarak daha üst seviye modeller var kasa bu bütçe ile daha kapsamlı kaliteli model olabilir PSU ise daha güvenilir daha uzun vadeli tercih edilebilir ben bakıcam hepsine ne zaman alacaksın sistemi
https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...dr5-cmk32gx5m2b5600c36-fiyati,1614879672.html bu ram nasıl olurCl yüksek MHz düşük ben tavsiye etmiyorum performans olarak daha üst seviye modeller var kasa bu bütçe ile daha kapsamlı kaliteli model olabilir PSU ise daha güvenilir daha uzun vadeli tercih edilebilir ben bakıcam hepsine ne zaman alacaksın sistemi
3000'e kadar PSU için bütçe ayırabilirim ama 2000 civarı olursa daha güzel olur.
Bu fiyat bandına 850 W bulamaz mıyım kaliteli![]()
Thermaltake Toughpower GF PS-TPD-0750FNFAGE-2 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermaltake Toughpower GF PS-TPD-0750FNFAGE-2 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermaltake Toughpower GF PS-TPD-0750FNFAGE-2 750 W Power Supply özelliklerini incele, 4.334,98 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu ürün de kaliteli. 850W Ürün var ama tam bütçe sınırında oluyor.Bu fiyat bandına 850 W bulamaz mıyım kaliteli
Teşekkür ederim 200-300 TLden sorun olmaz gibiBu ürün de kaliteli. 850W Ürün var ama tam bütçe sınırında oluyor.
![]()
Corsair Enthusiast TX850M CP-9020130-EU 850W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Enthusiast TX850M CP-9020130-EU 850W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Enthusiast TX850M CP-9020130-EU 850W Power Supply özelliklerini incele, 18.533,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
1 ay daha varsa şuan için çok erken fiyatlar Stoklar değişir alacağın zaman bana ulaş 3/4 gün önceden hemen kuralim veya bakalım ki o Zaman da ki fiyatlara göre bakmış olalım daha sağlıklı olur1 aydan falan
https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...dr5-cmk32gx5m2b5600c36-fiyati,1614879672.html bu ram nasıl olur