40tl ye f/p fan önerisi

canlol4

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
3 lü fan kiti aldım yanına 2 tane daha fan alıcam ama 40tl ye 2 tane fan alabilirmiyim alabilitsem öneriniz var sessiz olması önceliğim

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Aldığınız fanlar ile uyumlu olur mu bu bilinmez aldığınız set fan nedir onun fanlarından almanız gerekebilir.

KS

canlol4

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
sizin önerdiğiniz fan kitini aldım bişey daha sorucaktım benim anakartda şimdi 1 tane daha fan takmak için port varmış ben yeni öğrendim ama benim egzoz fanı anakartın arkasından geçip psu ya bağlanmış ben bu kabloyu nasıl çıkartabilirim anakartın arkasından

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
KS

canlol4

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
20 30tl olan varmı birde benim anakartda 2 tane sysfan portu varmış arka fan o yüzdende sesli çalışıyor olabilir benim fan anakarta bağlı değil psu ya bağlı

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Şu önceki konunuzdaki Dark fan setini mi aldınız? O fan setine sadece kendi fanları uyuyor ekstra başka fan alamazsınız takamazsınız o fanlar ile birlikte mümkün değil. Dark AURA 3x12cm Adreslenebilir RGB Fan ve Uzaktan Kumandalı Fan Kontrolcü Kiti (DKCHCFK03) bu seti aldınız anladığım kadarıyla alabileceğiniz o fanlar ile kullanabileceğiniz tek fan Dark AURA 12cm Dual Ring Adreslenebilir RGB Fan (Sadece DKCHCFK03 İle Uyumlu) (DKCF123ARGB) - 62,75 TL sadece bu fan.

Fan PSU ya bağlıysa tam yükte çalışıyordur yani devir ayarı yok gerçi eski ise 3 pin anakart bağlantısı yoktur zaten. Ses ondandır.

KS

canlol4

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
ayn bu kiti aldım ön fanlar için benim birde kasanın içinde gelen egzoz fanım var o psuya bağlı onu anakarta bağlama çalışıyorum

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
KS

canlol4

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
bir yerde okudum fan psu ya bağlıysa hızı kontrol edilemezmiş ama anakarta bağlanırsa kontrol edilirmiş bende egzoz fanını anakarta bağlamak istiyorum sesini azaltmak için

o fan kiti gelincede kabloyu anakarta bağlamama gerek yok dimi

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
:D Bir yede okumuştum derken size birkaç yorum önce yazdım fan PSU da tam devir döner diye. :D Bu arada fan kitinden anakart SYSFAN portuna 1 adet kablo bağlayacaksınız kutusundan geliyor zaten hız ayarı için.

KS

canlol4

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
bende sysfan diye yazmıyor cha fan diye yazıyor onamı takmam lazım

KS

canlol4

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
tşk ederim bişey daha sorsam msi afterburnerden ekran kartı max kaç dereceye çıkıcağını değiştirsem bişey olurmu

KS

canlol4

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
ayn msi afterburnerde max 80 gözüküyorda bende sınırlanabiliyormu diye düşündüm

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Fan devrini arttırıp sıcaklığı düşürebilirsiniz ama fana yazık ömründen yersiniz. Voltaj ve frekans düşürseniz sıcaklık düşer ama oda kartın FPS olarak performansından kısar. Yapacak bir şeyiniz yok.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri