42d61a1e-7bf9-4900-9f75-6cfea2e33a7e

Yasin Erol

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
5aee13b7-b86b-4825-aa3a-59f2dafe25ae 
42d61a1e-7bf9-4900-9f75-6cfea2e33a7e

adlı dosyalardan hem telefonumda hem bilgisiyarımda nerdeyse 100e yakın bu isimli dosyalardan var bunlar ne işe yarıyor bi kaç arkadaş virus felan dedide emin olmak için size soruyorum

KS

Yasin Erol

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
bu isimli dosyaları arada sırada pc de görüyorum içi boş oldugu için genelde siliyorum telefondaki dosyalarıda sadece pc den görebiliyorum galerimde 2 3 tane var silmeye çalıştıgımda ise aygıt yanıt vermeyi durdurmuş veya bağlantısı kesilmiş olabilir uyarısı alıyorum ve silemiyorum teleofumda bu aralar çok kasma ve yavaşlama olduğu için biraz bakınırken bunları gördüm

KS

Yasin Erol

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
peki önerdiğiniz bi program varmı bilgisiyardan avast programı telefondan kendi smart manager uygulamasını kullanarak tarattım sonuç temiz çıktı

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Bu isimde dosyalar sistem ile direkt çalışan programların genelde sistemin kendisine ait programlara ait klasör ve diğer biçim dosyalar. Silmenizi kesinlikle önermem. İsimlendirme ise yazılım kaynaklı aynı isimde başka dosyalar olmasın diye bu tarz karışık biçimde kullanılan isimler genelde Windows Mağaza uygulamasına ve XBox uygulamasına ait bilgiler olur bu klasörlerde ve genelde o uygulamalar çalışmadan dolu olmaz vede çalışan uygulama sonlandğı an içerisi boşlalır. Telefon içinde aynı durum geçerli silmeyin sistemi yavaşlatma veya başka soruna sebeb olma gibi bir durumu yoktur. İçiniz rahat olsun.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri