qoshmarA' Alıntı:
Vakit ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
PSU yu değiştireceğim. Bir kaç yere daha sordum herkes kasayı değiştirmemi söyledi bu kasada bir sorun mu var merak ettiğimden soruyorum.
Kasayı kendim kullanıyorum, kasa güzel sorun yok ancak ben bu kasayı alırken 278₺'ye almıştım, şu an fiyatını hak etmiyor. Yan panel pleksi mesela. Ben kasanın içerisindeki fanlardan tut pleksiyi bile cam ile değiştirdim. Onun haricinde kasa güzel. Radyatör takmak istiyorsan ön taraftaki gri plastik radyatörden sıcak havanın atılmasını zorlaştırıyor. Üst kısmına ise RAM'lere çarptığı için radyatörü takmak mümkün değil.
Açıkçası MAG kasa var iken tercih edileceğini düşünmüyorum. Bu arada kasa bayağı eski bir kasa, kullanım kitapçığında GTX 980 var sen düşün.
Normal kullanıcıların M.2'ye ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum, şashen o paraya 860 EVO tercih edilebileceğini düşünüyorum.
Ya da 860 EVO değil de başka bir SSD tercih ederseniz, kalan para ile çipleri daha kaliteli RAM'ler alabilirsiniz.
1650S'in tam modeli nedir? TUF modeli çok ısınıyor mesela, tam model belirtme imkanınız var mı?
PSU olarak 80+ sertifikasına sahip bir güç kaynağı tercih etmeniz yararınıza olacaktır. Hem elektrik tüketimi hem de PSU dayanıklılığı açısından.
PSU için bütçe belirtebilirseniz önerimi yaparım.