Öneri 4K Bütçe Aksesuar

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
selamun aleykum değerli forum üyeleri karne gününde yani 16 haziran gibi 4-5k bütçem var ve bu bütçe ile ne alsam diye sormak istiyorum sistemim imzada var sisteme pek birşey eklemeyi düşünmüyorum şuanlık bir eksiği yok gibi kulaklığımıda yeni aldım oda gayet iyi eksik olan şeylerimi söyleyeyim sizde önerilerinizi yaparsınız maks 4-5k olsun birden fazla şey söyleyebilirsiniz aynı bütçe için misal 2kye a 2.5kye b al gibi.
Eksiklerim şunlar;Klavye mausum çok giriş seviye birşey 200tlye aldım toplam ikisinide alırsam kablosuz renkli birşey düşünüyorum blue switch red switch farketmez,oyuncu koltuğuna sahip değilim(mutfak sandalyesindeyim),telefonumda kötü durumda sadece arama ve öyle instagramda dolaşabiliyorum ama telefon düşünmüyorum hem 4kye telefon yok hemde telefonu çok kullanmıyorum.çevre aksesuarım hiç yok ama şuanlık ihtiyaç duymadım.
Genel durumda eksiklerim bunlar yinede eksiklerim dışındada birşey önerebilirsiniz link+fiyat+açıklamanız şeklinde yazarsanız daha güzel olur şimdiden teşekkürler hayırlı günler dilerim
rahat bir tane ofis koltugu ve kalanı razer secebilirsin, yada 3.5k falan hawk koltuk kalanını ekipman

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
f1 f2 vs yokmu yani hocam

hocam fotoğrafa şimdi baktımda 1 tuşunun altında f1 yazıyor fn tuşuda yok nasıl f1 yapacağız klavyede birde %60 olması daha kötü değilmi hocam %100ler daha mı pahalı
Fn var hocam
%60 veya %100 olması kişisel ama bu bütçede full size yok

razer kalitesiz dediler hocam ofis koltukları hakkında bilginiz varsa ne kadar iyi bir ofis koltuğu rahat ettireni onuda sonraya saklayayım
Razer kalitesx demedik belli başlı modelleri

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
razer kalitesiz dediler hocam ofis koltukları hakkında bilginiz varsa ne kadar iyi bir ofis koltuğu rahat ettireni onuda sonraya saklayayım
bu bütcede hawk koltuk iyi olur. Razer kalitesiz oldugunu düsünmüyorum, Oyuncu ekipmanı ilk yapanlardan ve kalite acısından cok iyiler kendi düsüncem.

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Tamamdır hocam, yapım böyle olduğu için otomatik olarak tepki verebiliyorum. Daha dikkatli olurum ama insanların parası çöpe gidebilir. Ben gelip mesaj yazmasam konu sahibi önerilen kötü mouseyi almaya mahkum kalacak.
Mesaj yazmanız sorun değil birşeyleri sirtlamaniz sorun gibi geldi bana

KS

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323
Fn var hocam
%60 veya %100 olması kişisel ama bu bütçede full size yok

Razer kalitesx demedik belli başlı modelleri
hocam bir fark olurmu yoksa tek fark tamamen alışmak mı birde keycaps vs takılıyormu bu klavyeye birde wireless olduğu için yanında usb geliyormu küçük bağlantı için yoksa direk blueetoohlamı birde pil ile mi çalışıyor yoksa şarjlımı

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
hocam bir fark olurmu yoksa tek fark tamamen alışmak mı birde keycaps vs takılıyormu bu klavyeye birde wireless olduğu için yanında usb geliyormu küçük bağlantı için yoksa direk blueetoohlamı birde pil ile mi çalışıyor yoksa şarjlımı
Bahsetiğiniz dongle geliyor, şarj ediliyor. Alışırsınıx ben gram yabancılık çekmedim

KS

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323
KS

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
KS

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323
Rgb hocam burada gereksiz pahalı fiğerini alın
bencede hocam rgb olan gereksiz pahalıymış zaten şuanki klavyemde düz beyaz bir eksikliğini yaşamadım

hocam ikisi toplam 2.5k yapıyor ya 1.5kye ofis koltuğu vs mi alayım yada mesela klavyede daha pahalı birşey mi alayım yoksa yeterli olurmu bu 2si

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
bencede hocam rgb olan gereksiz pahalıymış zaten şuanki klavyemde düz beyaz bir eksikliğini yaşamadım

hocam ikisi toplam 2.5k yapıyor ya 1.5kye ofis koltuğu vs mi alayım yada mesela klavyede daha pahalı birşey mi alayım yoksa yeterli olurmu bu 2si
Şimdi eğer koltuğunuz rahatsa klavye daha iyi bakalın

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri