Öneri 4K Bütçe Aksesuar

KS

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323
Şimdi eğer koltuğunuz rahatsa klavye daha iyi bakalın
hocam sandalye kullanıyorum ve pek rahat değil, eğer dersenizki klavye zaten yeteri kadar kaliteli ozaman ofis koltuğuna bakalım bence ofşs koltukları ne kadardır onuda link veya marka şeklinde söylermisiniz

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
hocam sandalye kullanıyorum ve pek rahat değil, eğer dersenizki klavye zaten yeteri kadar kaliteli ozaman ofis koltuğuna bakalım bence ofşs koltukları ne kadardır onuda link veya marka şeklinde söylermisiniz
Onu kendine göre bakman lazım 1500 2000 arası degisir ofis koltuklari

KS

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323
Onu kendine göre bakman lazım 1500 2000 arası degisir ofis koltuklari
hocam koltuk hakkında bilginiz varmıdır deri mi alayım kumaş mı gözüm buna çarptı ama bilmiyorum https://www.akakce.com/calisma-kolt...esi-bilgisayar-koltugu-fiyati,1773870950.html

Klavye yeterli hocam

Koltuğu ben tam bilmiyorum :D
klavye 1 2 sene götürürmü hocam birde keyleri değiştirmek için işte atıyorum esc space tuşu için aparatlar gerekiyormu gerekiyorsa ne kadar hocam birde modlanma olayı varmı klavyede

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
hocam koltuk hakkında bilginiz varmıdır deri mi alayım kumaş mı gözüm buna çarptı ama bilmiyorum https://www.akakce.com/calisma-kolt...esi-bilgisayar-koltugu-fiyati,1773870950.html

klavye 1 2 sene götürürmü hocam birde keyleri değiştirmek için işte atıyorum esc space tuşu için aparatlar gerekiyormu gerekiyorsa ne kadar hocam birde modlanma olayı varmı klavyede
Mod yapabilirsiniz hotswap keycaps değiştirebilirsniz ama bunları yapıcaksanız daha iyileri var onları yapmak yerine

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri