Bence 27 inc 2k 144hz monitör alEkran kartim 3070Tİ nvidia
Hangi monitoru almaliyim
(curved) ekran istiyorum
VE 24 INC istiyorum
1080 biraz fazla 2k için ilerde yetersiz kalabilir. Siz hangisini istiyorsunuz.Ekran kartim 3070Tİ nvidia
Hangi monitoru almaliyim
(curved) ekran istiyorum
VE 24 INC istiyorum
3070ti da 1080p darboğaz yapar 2k tercih etmelisin bana kalırsa.Ekran kartim 3070Tİ nvidia
Hangi monitoru almaliyim
(curved) ekran istiyorum
VE 24 INC istiyorum
2K için ekran kartın 1-2 sene içinde yetersiz kalır.Ekran kartim 3070Tİ nvidia
Hangi monitoru almaliyim
(curved) ekran istiyorum
VE 24 INC istiyorum
Bana farketmiyor1080 biraz fazla 2k için ilerde yetersiz kalabilir. Siz hangisini istiyorsunuz.
34 inc cok buyuk ve hz degeri düsukStok Bugün Bitti Arada Geliyor Kaçırma Derim
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.garajonline.com.tr
O zaman;Bana farketmiyor
Sadece 24 inc istiyorum
Fps, battle royale oyunlari oynayacagim, performans istiyorum
34 inc cok buyuk ve hz degeri düsuk
Darboğaz sorunu olmaz dimi tam gucuyle kullanabilirimO zaman;
![]()
Dell S2522HG 24.5" 1ms Full HD Freesync Pivot Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dell S2522HG 24.5" 1ms Full HD Freesync Pivot Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! Dell S2522HG 24.5" 1ms Full HD Freesync Pivot Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
sistemine bağlı rekabetçi oyunlarda 240ı görüyorsan direk al geç bende aynı monitörü önerecektimDarboğaz sorunu olmaz dimi tam gucuyle kullanabilirim
sistemine bağlı rekabetçi oyunlarda 240ı görüyorsan direk al geç bende aynı monitörü önerecektim
Darboğaz olmaması için ne yapmalıyımekran kartının kullanım oranı düşer darboğaz olabilir
bir şey yapamazsınız keşke olsa da yapsak kart güçlü bir kart 2k hakkı olan bir kart adam gibi adam kartDarboğaz olmaması için ne yapmalıyım
Keşke..., Teşekkür ediyorum bilgiler için.bir şey yapamazsınız keşke olsa da yapsak kart güçlü bir kart 2k hakkı olan bir kart adam gibi adam kart
Çok teşekkür ederim1080p de olan darboğaz %5 olur en fazla onu da hissetmezsin. Yeni çıkacak oyunlarda darboğaz 0 a yakın olur
rdr2 gibi oyunlarda %30u buluyor, dediğin %5 tek tük oyunlar1080p de olan darboğaz %5 olur en fazla onu da hissetmezsin. Yeni çıkacak oyunlarda darboğaz 0 a yakın olur
rdr2 gibi oyunlarda %30u buluyor, dediğin %5 tek tük oyunlar
bu nasıl test tek çözünürlükte yapılmış attığım video da zaten bariz şekilde belli oluyor bir çok oyunda %10u aşıyor 20 30ları görüyor
Hocam ama sistemde AMD Ryzen 5 7600X var yani güçlü bir işlemci attığınız videoda ise 5600 kullanılmış yanlış görmediysem.bu nasıl test tek çözünürlükte yapılmış attığım video da zaten bariz şekilde belli oluyor bir çok oyunda %10u aşıyor 20 30ları görüyor