5-6k telefon önerisi

quadfz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Merhaba kardeşim bu sene üniversiteye geçti kendisi redmi note 8 kullanıyor ve içine etmiş biraz kasmalar donmalar oluyormuş 5-6k civarına yeni telefona mi geçmesi mantıklı olur yoksa bu fiyata varsa laptop alıp telefonu daha sonraya bırakması mi o iyi bir telefon almak taraftarı laptoptaki işleri de telefonda yapabileceğine inanıyor bir yardimcı olursanız sevinirim( 2 yıllık %50ingilizce dış ticaret okuyor)

KS

quadfz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
iPhone isgiyor ama bu fiyatlara bulabilir miyiz işini gorucek bir iPhone bilemiyorum

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Redmi note 10s öneririm.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
2.el olarak bulabilir miyiz peki
2.El de sıkıntılar olmazsa bulunabilir. Sahibinden üzerinden baktığımda 6.5k civarı iPhone 8 bulunuyor. Yanlış hatırlamıyorsam iPhone 7 desteği kesilmişti o yüzden onu almak da mantıklı olmaz gibi. Güncel telefonlar daha mantıklı.

KS

quadfz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
2.El de sıkıntılar olmazsa bulunabilir. Sahibinden üzerinden baktığımda 6.5k civarı iPhone 8 bulunuyor. Yanlış hatırlamıyorsam iPhone 7 desteği kesilmişti o yüzden onu almak da mantıklı olmaz gibi. Güncel telefonlar daha mantıklı.
Easycepten kendime iPhone 11 aldım 2 ay önce bir problem yaşamamıştım ordan vs alsam note 8 1600tl ye alıyorlar toplam 6k ya ne alabiliriz bundan daha iyi

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Easycepten kendime iPhone 11 aldım 2 ay önce bir problem yaşamamıştım ordan vs alsam note 8 1600tl ye alıyorlar toplam 6k ya ne alabiliriz bundan daha iyi
Orada fiyatlar nasıldır bilmiyorum ama bulabiliyorsanız iPhone 8 falan bakılabilir.

KS

quadfz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Geçici kayıt falan ne oluyor pek bilmiyorum siz güvenebiliyorsanız alın. Bana fiyatı biraz ucuz geldi.
Bu fiyatlara bir suru satıcı var bende bilmiyorum ben yd iPhone kullanıyordum ama kendi pasaportuma isletmistim bunları biraz araştırmak lazım

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Bu fiyatlara bir suru satıcı var bende bilmiyorum ben yd iPhone kullanıyordum ama kendi pasaportuma isletmistim bunları biraz araştırmak lazım
Yani pek bilmiyorum ama şimdi bu konularda size sıkıntı çıkartmadıysa işinizi görebilir ama pasaport falan oralar işi karıştırıyor gibi geldi.

KS

quadfz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Yani pek bilmiyorum ama şimdi bu konularda size sıkıntı çıkartmadıysa işinizi görebilir ama pasaport falan oralar işi karıştırıyor gibi geldi.
Olursa X alırım olmazsa iPhone 8 alınır mı peki sizce 1 yıl garantili hemde tr cihazı

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Olursa X alırım olmazsa iPhone 8 alınır mı peki sizce 1 yıl garantili hemde tr cihazı
iPhone 7 desteği kesildi diye biliyorum sıradaki cihaz da 8 dir. Ne kadar sürede olur bilmiyorum ama aynı bütçelerde X bulunabiliyorsa kesinlikle daha mantıklı olduğunu düşünüyorum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri