Çözüldü 50.000₺ Toplama Pc Tavsiyesi (13 Ağustos 2022)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KS

ZaHando

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Tüm sistem RGB senkronu olabiliyor sorun yok. Ona göre ürünler önerdim zaten. Uyumsuz ürün önermem ve önersem de belirtirim nesi uyumsuz.
Büyük ihtimalle önerdiğiniz 2. çoklayıcı alacağım. 4. olan estetik olarak güzel duruyo ama 270TL ona vermeye gerek yok herhalde.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Büyük ihtimalle önerdiğiniz 2. çoklayıcı alacağım. 4. olan estetik olarak güzel duruyo ama 270TL ona vermeye gerek yok herhalde.
Karar sizin bir şey demiyorum. Zaten kasada ARCTIS soğutucusnun fanları tek kablo geliyor onu CPU_FAN bağlantısına yapacaksınız. Diğer fanları bu alacağınız kontrolcüye bağlayıp anakarttaki herhangi bir SYS_FAN/CHA_FAN soketlerine bağlayacaksınız bitti gitti. Zaten kasada daha fan bağlayacak yer kalmıyor ekstraya evet gerek yok.

KS

ZaHando

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Karar sizin bir şey demiyorum. Zaten kasada ARCTIS soğutucusnun fanları tek kablo geliyor onu CPU_FAN bağlantısına yapacaksınız. Diğer fanları bu alacağınız kontrolcüye bağlayıp anakarttaki herhangi bir SYS_FAN/CHA_FAN soketlerine bağlayacaksınız bitti gitti. Zaten kasada daha fan bağlayacak yer kalmıyor ekstraya evet gerek yok.
RAM leri sizin dediğiniz gibi 2 tane 2x kitli sipariş vericem.

KS

ZaHando

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Tüm parçaları dün sipariş verdim hocam beklemedeyim. Bugün neredeyse hepsi kargoya verildi hafta içinde inşallah elimde olur. @ugur.gozaydin

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Tüm parçaları dün sipariş verdim hocam beklemedeyim. Bugün neredeyse hepsi kargoya verildi hafta içinde inşallah elimde olur. @ugur.gozaydin
Hayırlı olsun diyorum şimdiden. Bir desteğe ihtiyacınız olursa DC üzerinden bana ulaşabilirsiniz.

Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri