belirli bir bütçem yok zaten ssd fiyatlarını da bilmiyorum fiyatının absürd olmaması ve kaliteli olması yeter. illa bütçe gerekiyor ise 2.500 maximum.Bütçe?
Anakart ve işlemcin ne peki ?belirli bir bütçem yok zaten ssd fiyatlarını da bilmiyorum fiyatının absürd olmaması ve kaliteli olması yeter.
rx 6800xt i5 12400f b660m-AAnakart ve işlemcin ne peki ?
PCIe 4.0 bir disk alabilirsiniz bu sisteme ama ortalama 2500 TL civarlarından başlıyor 1TB diskler.rx 6800xt i5 12400f b660m-A
PCie 4.0 olarak 1 tb SSDleri atıyorum. Bu ürünler yurtdışından geliyor ama herhangi bir sorunu vs olmuyor sadece gelmesi biraz daha uzun sürüyor.rx 6800xt i5 12400f
PCie 4.0 olarak 1 tb SSDleri atıyorum. Bu ürünler yurtdışından geliyor ama herhangi bir sorunu vs olmuyor sadece gelmesi biraz daha uzun sürüyor.
Kingston FURY Renegade PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD Oyuncular, meraklılar ve yüksek güçlü kullanıcılar için - SFYRS/1000G, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Kingston FURY Renegade PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD Oyuncular, meraklılar ve yüksek güçlü kullanıcılar için - SFYRS/1000G, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
hocam teslimatı biraz daha kısa sürecek bir alternatifniz varmı bütün parçaları aynı anda alıp yakın zamanda birleştirmeyi planlıyorum da.PCie 4.0 olarak 1 tb SSDleri atıyorum. Bu ürünler yurtdışından geliyor ama herhangi bir sorunu vs olmuyor sadece gelmesi biraz daha uzun sürüyor.
Kingston FURY Renegade PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD Oyuncular, meraklılar ve yüksek güçlü kullanıcılar için - SFYRS/1000G, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Kingston FURY Renegade PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD Oyuncular, meraklılar ve yüksek güçlü kullanıcılar için - SFYRS/1000G, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Admin TR üzerinden bir ürün attı dostum ona bakabilirsin aynı seviyede ürünler zaten.hocam teslimatı biraz daha kısa sürecek bir alternatifniz varmı bütün parçaları aynı anda alıp yakın zamanda birleştirmeyi planlıyorum da.
dediğim gibi SSD piyasası hakkında pek bilgim yok. 500 gb ve 1tb ssd arasındaki fiyat farkı beklediğimden fazla olursa 500gb olanı alırım diye düşünmüştüm.500 GB neden istedin peki onu öğrenebilir miyim? PCie 4.0 destekleyen 500 GB ssdlerin fiyatları biraz fazla.
ben en iyisi bunu alayım. yine yardımlarınız için teşekkürler.Eğer yurtdışı kargo vs. uğraşamam derseniz Kingston 1TB KC3000 NVMe M.2 Okuma Hızı 7000MB / Yazma Hızı 6000MB SSD - 2.526 TL bu diski öneririm bende.
1 TB almak daha iyi olur dostum. Daha ucuza denk geliyor ve çok iyi SSD ler alıyorsun.dediğim gibi SSD piyasası hakkında pek bilgim yok. 500 gb ve 1tb ssd arasındaki fiyat farkı beklediğimden fazla olursa 500gb olanı alırım diye düşünmüştüm.
O halde hayırlı olsun diyorum.ben en iyisi bunu alayım. yine yardımlarınız için teşekkürler.