500-600TL civarı oyuncu kulaklığı önerisi

bella ciao

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Arkadaşlar CS:GO'da ses kasmak için alacağım. Mikrofon da önemli benim için tabii. Şuanlık aklımda bu 2 model var hangisini önerirsiniz veya başka önerdiğiniz model var mı bu bütçede? Bütçeyi zorlayıp Blackshark V2 X almayı düşündüm fakat mikrofonu o kadar da çok hoşuma gitmedi açıkçası.

mustafaa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
32
Bunlar hakkında en ufak bi bilgim yok ama ben gamepower mei kullanıyorum mikrofonu aşırı hoş bence ben çok beğeniyorum ses kasma olarak da oldukça iyi bı bak istersen

KS

bella ciao

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Bunlar hakkında en ufak bi bilgim yok ama ben gamepower mei kullanıyorum mikrofonu aşırı hoş bence ben çok beğeniyorum ses kasma olarak da oldukça iyi bı bak istersen
Hocam gamepower,gamenote,redragon gibi markalara pek bulaşmak istemiyorum açıkçası.

umeris

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
165
Hocam gamepower,gamenote,redragon gibi markalara pek bulaşmak istemiyorum açıkçası.
hocam redragon gayet iyi bir f/p markası. özellikle klavye anlamında cidden f/p. aynı şekilde mouse olarak da iyiler. kısacası çevre birimleri konusunda kendisini ispatlamış ve yurtdışında keyboard customization yapanların da çok tercih ettiği bir marka.

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Gayet mantıklı.

Bende TUF H3 var ama kapalı kutu olduğu için bizzat test etme imkanım olmadı.
Satmayı düşündüğümden dolayı bayağı araştırmıştım. Globaldeki incelemeler, videolar vs.
Kulaklık kağıt üstünde kötü değil. Ama fiyatı biraz yükseldi. 700 TL fiyata değer mi bilemiyorum.
Bu yüzden hazır 700 TL bütçe varken bütçeyi zorlayıp H3'ten daha iyi modeller tercih edilebilir.

By_raskolnikow

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Gayet mantıklı.

Satmayı düşündüğümden dolayı bayağı araştırmıştım. Globaldeki incelemeler, videolar vs.
Kulaklık kağıt üstünde kötü değil. Ama fiyatı biraz yükseldi. 700 TL fiyata değer mi bilemiyorum.
Bu yüzden hazır 700 TL bütçe varken bütçeyi zorlayıp H3'ten daha iyi modeller tercih edilebilir.
Hocam muadili olarak görülen ama h3 ten tabiki daha iyi teknolojiye sahip g335 700tl bandında 1200 hatta 1500 tl civarına ulaştı bence buna bile şükür ( Bu arada g335 alacaktım uymadı biraz erteledim si.di tel kulaklığı ile kullaniyom hdhdhdhdhdh)

KS

bella ciao

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Gayet mantıklı.

öneriniz var mı hocam

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Hocam muadili olarak görülen ama h3 ten tabiki daha iyi teknolojiye sahip g335 700tl bandında 1200 hatta 1500 tl civarına ulaştı bence buna bile şükür ( Bu arada g335 alacaktım uymadı biraz erteledim si.di tel kulaklığı ile kullaniyom hdhdhdhdhdh)

İşte o fiyatlar pek gerçekçi olmuyor. Sonuçta her kulaklığın ederi az çok belli.
James Donkey 710-711 modellerinin piyasası 300~350 TL iken bir anda 650 TL'ye satılması gibi.

Bazen indirimler oluyor, oradan bir şeyler düşürmeye çalışmak iyi olur.
Blackshark V2X stand ile birlikte 799'a satılıyordu, şimdi 899 olmuş.
İtopya açılışında da G435'ler 999'a satılıyordu. Kablosuz model.
Zaten 1.000 TL üstünde de genelde kablosuz modeller tercih ediliyor.
1665869722059.png

By_raskolnikow

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
İşte o fiyatlar pek gerçekçi olmuyor. Sonuçta her kulaklığın ederi az çok belli.
James Donkey 710-711 modellerinin piyasası 300~350 TL iken bir anda 650 TL'ye satılması gibi.

Bazen indirimler oluyor, oradan bir şeyler düşürmeye çalışmak iyi olur.
Blackshark V2X stand ile birlikte 799'a satılıyordu, şimdi 899 olmuş.
İtopya açılışında da G435'ler 999'a satılıyordu. Kablosuz model.
Zaten 1.000 TL üstünde de genelde kablosuz modeller tercih ediliyor.
Ekli dosyayı görüntüle 9390
Hocam ne önerirsin benim kafa allak bullak oldu bütçe 700 civari düşünüyorum yurt dışından getirtsem ama ne zman gelir oda belli değil

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537

Taner Hocamızın incelemesine, göz atabildiniz mi?

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Ben Void Elite Surround kullanıyorum. Giriş modeli denebilir. Kablolu ve RGB'siz.
Eğer ucuza Void Elite bulursanız kesinlikle öneririm. Ama işte sıkıntı bütçe kısmında yaşanıyor.
Ben 1.5 sene önce falan indirimden 499'a aldım. Kulaklık şimdi 1.499'a satılıyor.
O yüzden gidip alın da diyemiyorum. :LOL:
En güzeli bütçeye sürekli eklemeler yapıp indirimi takip etmek. Hangisi denk gelirse.

By_raskolnikow

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Ben Void Elite Surround kullanıyorum. Giriş modeli denebilir. Kablolu ve RGB'siz.
Eğer ucuza Void Elite bulursanız kesinlikle öneririm. Ama işte sıkıntı bütçe kısmında yaşanıyor.
Ben 1.5 sene önce falan indirimden 499'a aldım. Kulaklık şimdi 1.499'a satılıyor.
O yüzden gidip alın da diyemiyorum. :LOL:
En güzeli bütçeye sürekli eklemeler yapıp indirimi takip etmek. Hangisi denk gelirse.
Eyw hocam

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
https://www.teknosa.com/logitech-g-...rce=akakce.com&utm_medium=comparison&v=1.15.7 bu kulaklığa sardım. Veya https://www.trendyol.com/logitech/g...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.13.6 bunun beyazı, tabi varsa. Logitech markaya bayağı sardım. Son linkdeki kulaklık hakkında ne düşünüyorsunuz?

Linkler karışmış olabilir mi? Çünkü biri 600 TL, diğeri 3.100 TL
600 TL olanın da beyazı yok. Yani var ama beyaz demeye şahit ister. :LOL:

By_raskolnikow

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
https://www.teknosa.com/logitech-g-...rce=akakce.com&utm_medium=comparison&v=1.15.7 bu kulaklığa sardım. Veya https://www.trendyol.com/logitech/g...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.13.6 bunun beyazı, tabi varsa. Logitech markaya bayağı sardım. Son linkdeki kulaklık hakkında ne düşünüyorsunuz?
Hocam g733 'u sevmeyen yokki adamlar muq yapmış onun dışında 2. Kulaklığıma kullananlar beğeniyor bilmiyorum ozellik olarak yeterli gibi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri