- Tepki
- 6
500-600 tl bandında klavye ve mouse arıyorum set olmak zorunda değil . Genelde oyun ve günlük kullanım için . Tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.
Mouse- Corsair Katar Pro500-600 tl bandında klavye ve mouse arıyorum set olmak zorunda değil . Genelde oyun ve günlük kullanım için . Tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.
Geri dönüş için teşekkür ederim![]()
GameNote KB866L Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote KB866L Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote KB866L Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 417,32 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Corsair Katar Pro CH-930C011-EU Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Katar Pro CH-930C011-EU Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Katar Pro CH-930C011-EU Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 641,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ben konuyu görmedim vallageçenlerde ben klavye önerisi istedim 200 300 tl bandında böyle öneri gelmedi yok dendi klavye o fiyatlarda oyun için burda varmış![]()
Konu gözümden kaçmıştır. Gördüysem cevap vermeme gibi bir şey yapmam.geçenlerde ben klavye önerisi istedim 200 300 tl bandında böyle öneri gelmedi yok dendi klavye o fiyatlarda oyun için burda varmış![]()