500₺ Altı Klavye Önerisi (02.03.2022)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

awsom

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba,

hocam ben uzun ömürlü çok ses çıkarmayan ve olabildiğince küçük ebatlarda bir klavye arıyorum. Işıklandırmalarla ilgilenmiyorum. Bu konuyu açmadan 5 dakika önce motospeed ck80 silver switch aldım internetten ama duruma göre iade edebilirim.

Normalde oynadığım oyunlar LOL, Lost Ark, WoW, path of exile. Daha önce mekanik klavye kullanmadığım için acaba çok ses çıkarır mı endişem var. son olarak eski kullandığım klavyede bir tuşu oyun esnasında kitle kontrol etkisinden kurtulduktan sonra hemen kullanabilmek için tuş spamladığımda klavye o tuşu hiç basmamış sayıyordu.

Çok yüksek beklentiler içerisinde değilim. 500₺ dedim ancak kaliteliler arasında daha uygun fiyatlar varsa makbule geçer. yorumlarınızı bekliyorum. saygılar.

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,368
Cvp: 500₺ altı klavye önerisi

Merhaba,

Sizin için mekanik veya membrane olması fark ediyor mu? Bir de RGB, Bilek desteği gibi özellikler önemli mi? Ona göre model yönlendirmesi yapalım.

KS

awsom

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: Cvp: 500₺ altı klavye önerisi

OceanLaB' Alıntı:
Merhaba,

Sizin için mekanik veya membrane olması fark ediyor mu? Bir de RGB, Bilek desteği gibi özellikler önemli mi? Ona göre model yönlendirmesi yapalım.

dediğim gibi yorumlara bakarak aldım ck80'i mekanik hiç kullanmadım daha önce 5 liralık klavyelerden kullanıyodum çıldırtmıştı. yine dediğim gibi ışıklandırmayla ilgilenmiyorum o yüzden farketmez. bilek desteği sevmiyorum ki zaten alanım dar. yani 500₺ kenara atmış daha önce çöp klavye kullanmış bi vatandaşım :D ugur.gozaydin ın yorumundan yola çıkarak ve bir iki video izleyerek ck80 siparişi verdim.

ff110

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Cvp: 500₺ altı klavye önerisi

Ck80 güzel tercih fiyat performans olarak ideal

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cvp: 500₺ Altı Klavye Önerisi

MOTOSPEED markası genelde pişman etmez. Motospeed CK80 PRO vardı benzer fiyata ama yükseliş 600 TL olmuş fiyatı. Optik anahtarlı bir üründü kendisi. Bence iade etmeye gerek yok ama piyasaya bir bakayım ne var ne yok benzer fiyatlara.

James Donkey 619S Sarı Aydınlatmalı Black/Brown Switch İng Q - 399 TL tek önerebileceğim bu ürün olur sizdeki ürüne alternatif. Önerebileceğim başka bir ürün yok mekanik ve CK80 alternatifi.

KS

awsom

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

aynen 500 tl olmuş diye yapıştırdım. bir de mavi switch gürülyülüymüş diye istemiyordum bu kırmızıya yakınmış. tamam o zaman hiç kurcalamıyım :D . aslında bunu görmeden önce redragon kumara kırmızı switch bekliyodum fiyatının düşmesini ama gerek yok sanırım beklemeye

peki son olarak ck80 vs kumara iyi yönleri kötü yönleri birbirlerine göre nelerdir diye sorup konuyu kapatayım ve 2si hakkında 100 üzerinden bir puan isteyeyim

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Redragon Kumara K552-2 modeli de iyidir. Önerdiğim bir marka Redragon markasıda MOTOSPEED gibi. İkisi arasında kalsam ben Motospeed ürünü alırdım ben tam boy klavye seviyorum ama Kırmızı anahtar bu ürünü eğer siz tam boy klavye gibi şeylere takılmıyorsanız tercih edilebilir.

2 ürünü de denemedim bir puan veremem bu yüzden. Ama genel toplamda Motospeed CK80 daha başarılı görünüyor.

KS

awsom

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

teşekkürler değerlendirmeniz için hiç kurcalamıyorum o zaman sağolun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri