Ortalama 500₺ bütçeye kablosuz şarj edilebilir mouse arıyorum. Daha önce Logitech g300s mouse kullanım ve elime çok güzel oturuyordu. Bu şekil ele oturan güzel mouse önerilerinizi bekliyorum
prime wireless modelimi iniyor hocam, eğer oysa beklerim inmesini. aerox 3 ü diyorsanız bugün 600 lere düştü amazonda ama kısa sürede tükendi. ayrıca üründe kafamı karıştıran tek şey delikli yapıda olması. avantaj mı değil mi bilemedim.Aerox 3 ürününün tek avantajı hafif olması diğer tüm yönlerde Prime Wireless daha başarılı. 950 TL eder ama indirimlerde bu ürün 600 TL veya altına iniyor. Yakın zamanda indi hatta itopyada. Karar sizin farka değer.
O delikli yapı hem daha hafif olmasını hem de elini terletmiyor diye biliyorum.(Bi nevi avantaj yani) Toz vs kaçar diyorsan koruma serfitikası var suya'da dayanıklı.prime wireless modelimi iniyor hocam, eğer oysa beklerim inmesini. aerox 3 ü diyorsanız bugün 600 lere düştü amazonda ama kısa sürede tükendi. ayrıca üründe kafamı karıştıran tek şey delikli yapıda olması. avantaj mı değil mi bilemedim.