500₺ Kablosuz Gaming Mouse Önerisi (Nisan 2022)

Semih48

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
78
Ortalama 500₺ bütçeye kablosuz şarj edilebilir mouse arıyorum. Daha önce Logitech g300s mouse kullanım ve elime çok güzel oturuyordu. Bu şekil ele oturan güzel mouse önerilerinizi bekliyorum

Androeat

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
283
KS

Semih48

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
78
Selamlar.
Peki o deliklerin kullanımda bir zararı olur mu. Terleme veya su kaçması ile fareye zararı ne durumda olur ? ( Bu arada ben alana kadar sadece yarım günde fiyatı 800 olmuş )

Son düzenleme:
KS

Semih48

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
78
Sabah almak için sepete ekledim. Öğlen 250₺ artmış. Kablolu kullanılmadığı için o ürünü almak istemiyorum. Kablosuz olsun ,şarj edilebilir olsun (pille çalışmasın) istiyorum.

KS

Semih48

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
78
Arkadaşlar 2-3 gündür arıyorum hala bulamadım. Yok mu bu fiyatlara güzel ele oturan bir mouse. Geçen senelerde Logitech g300s kullanıyordum elime çok güzel oturuyordu. Şuan rampage x jammer r47 model kablolu mouse kullanıyorum. Elime oturuşunu beğenmiyorum. Bu yüzden logitech gibi ele güzel oturan kablosuz bir mouse istiyorum. (Bu arada bütün kablosuz mouse lar pilli mi ? Şarj edilebilen yok mu)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Çoğu ucuz yani bu sınıfta ucuz ürün pilli oluyor.

Kablosuz dediğiniz için bütçeniz çok kısıtlı bu yüzden fazla iyi seçenek yok bu bütçeye. İlle kablosuz olması şart mıdır? Kablosu hafif oldukça iyi ürünler var piyasada.

KS

Semih48

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
78
Hocam bütçeyi aşıp stellseries prime wireless alayım dedim, oda pilli sanırım. Kablosuz tercih etmemin nedeni masamda yeterli alan yok. Monitörün ayakları baya uzun ve takılmalar oluyor. O yüzden kablosuz mouse istiyorum. ( Ayrıca cs go gibi yüksek refleks isteyen oyunlar oynuyorum)

Son düzenleme:

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Prime Wireless ürünü şarjlı bir ürün. Prime Wireless PDF adlı bu dokümana bakabilirsiniz. Ürünün yanında USB Type-C şarj ve kablolu kullanım için kablo geliyor. Ayrıca pilli olmasına takılmayın zaten çok uzun süre gidiyor kullanımları ürün dandik değilse.

KS

Semih48

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
78
hocam sence 600 TL'ye SteelSeries Aerox 3 mü alayım yoksa 950 TL'ye prime wireless mi alayım. g300s kullanan biriydim ona göre hangisi daha iyi olur?
Prime wireless bütçeyi aşmama değer mi ? önerilerinize göre aldığım 3 ürün oldu bu güne kadar hepsinin maşallahı var. o yüzden yorumunuz belirleyici olacak.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Aerox 3 ürününün tek avantajı hafif olması diğer tüm yönlerde Prime Wireless daha başarılı. 950 TL eder ama indirimlerde bu ürün 600 TL veya altına iniyor. Yakın zamanda indi hatta itopyada. Karar sizin farka değer.

Batua69

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68
Steelseries Aerox 3 çok daha yeni olduğu için öneririm. Ultra hafif yapısından dolayı alışması zor olabilir çünkü en hafif oyuncu mouse'u. 2'sinde de Trumove Air sensörü var onun için bütçeyi aşmana değmez.

KS

Semih48

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
78
Aerox 3 ürününün tek avantajı hafif olması diğer tüm yönlerde Prime Wireless daha başarılı. 950 TL eder ama indirimlerde bu ürün 600 TL veya altına iniyor. Yakın zamanda indi hatta itopyada. Karar sizin farka değer.
prime wireless modelimi iniyor hocam, eğer oysa beklerim inmesini. aerox 3 ü diyorsanız bugün 600 lere düştü amazonda ama kısa sürede tükendi. ayrıca üründe kafamı karıştıran tek şey delikli yapıda olması. avantaj mı değil mi bilemedim.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Prime Wireless üründen bahsettim artılara sahip olan ürün o. Diğeri hafiflik isteyenlere özel. O delikle tasarım ürünü hafifletmek amaçlı yapılmış bir durum.

Batua69

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68
prime wireless modelimi iniyor hocam, eğer oysa beklerim inmesini. aerox 3 ü diyorsanız bugün 600 lere düştü amazonda ama kısa sürede tükendi. ayrıca üründe kafamı karıştıran tek şey delikli yapıda olması. avantaj mı değil mi bilemedim.
O delikli yapı hem daha hafif olmasını hem de elini terletmiyor diye biliyorum.(Bi nevi avantaj yani) Toz vs kaçar diyorsan koruma serfitikası var suya'da dayanıklı.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri