- Tepki
- 0
Öncelikle Merhaba Benim amd ryzen 5 5600 işlemcim var 400tl zorlarsam 500 tl fiyat bandında işlemci soğutucu önerisi yaparmısınız , veya gerek varmıdır?
Kasanız nedir ?
![]()
Dark Freezer X123 12cm FRGB Led Fanlı, Intel / AMD Uyumlu, 4Pin PWM Bağlantılı Kule Tipi İşlemci Soğutucu (DKCCX123) | Teknobiyotik
Dark Freezer X123 Kule Tipi Soğutucu Yüksek Soğutma Performansı ve Fixed RGB LED Fanları ile Farkını Gösterir! İşlemciler İçin Hem Işıl Işıl Hem de Buz Gibi Çözüm Dark mühendis ekibi Intel ve AMD işlemciler için kolay montajlı, yüksek performanslı ve Ryzen serisi ile tam uyumlu...www.teknobiyotik.com
İşlemci Sıcaklığımı Göremiyorum ama ekran kartı sıcaklığı Şuan Boşta 39 dereceSıcaklık değerleriniz nasıl
Hocam Bu yeterli olurmu ki?Kasanız nedir ?
![]()
Dark Freezer X123 12cm FRGB Led Fanlı, Intel / AMD Uyumlu, 4Pin PWM Bağlantılı Kule Tipi İşlemci Soğutucu (DKCCX123) | Teknobiyotik
Dark Freezer X123 Kule Tipi Soğutucu Yüksek Soğutma Performansı ve Fixed RGB LED Fanları ile Farkını Gösterir! İşlemciler İçin Hem Işıl Işıl Hem de Buz Gibi Çözüm Dark mühendis ekibi Intel ve AMD işlemciler için kolay montajlı, yüksek performanslı ve Ryzen serisi ile tam uyumlu...www.teknobiyotik.com
Hocam işlemci ısınınca Bi bakın belki hiç gerek yoktur![]()
Frisby FC-9320G 600W 80+ USB 3.0 4 x RGB FAN Midi Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
kasa serin çalışıyor ve içinde boş yer var baya
İşlemci Sıcaklığımı Göremiyorum ama ekran kartı sıcaklığı Şuan Boşta 39 derece
Hocam Bu yeterli olurmu ki?
Rainbow six sage de 77 derece işlemci normalmiHocam işlemci ısınınca Bi bakın belki hiç gerek yoktur
Fazla biraz almakta fayda var. Atılana bakınRainbow six sage de 77 derece işlemci normalmi
o iyimi Seninde önereceğin varmıFazla biraz almakta fayda var. Atılana bakın
Syqex hocamın attığı.o iyimi Seninde önereceğin varmı