Arkadaşlar 500 tl ye kadar klavye önerisi olan var mı membran yada mekanik hani daha düşükte olur ???
Hem blue hem de red switch olarak alınabilir diğer arkadaşlar daha iyi öneride bulunabilir onları da bekleyin lütfen;Arkadaşlar 500 tl ye kadar klavye önerisi olan var mı membran yada mekanik hani daha düşükte olur ???
https://www.amazon.com.tr/Performax...cphy=9056832&hvtargid=pla-1650101516363&psc=1 bunu öneririm arkadaşım kullanıyor kırmızı swich ve bilek destekli modelleri de var Hepsiburada da 1tl daha ucuzu satılıyor ben Amazon olanı attımArkadaşlar 500 tl ye kadar klavye önerisi olan var mı membran yada mekanik hani daha düşükte olur ???
red switch ile blue switch arasındaki fark nedir tam olarak ?Hem blue hem de red switch olarak alınabilir diğer arkadaşlar daha iyi öneride bulunabilir onları da bekleyin lütfen;
![]()
Rampage RMK-GX7 Strike RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage RMK-GX7 Strike RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Rampage RMK-GX7 Strike RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Kırmızı mekanik tuşların yumuşak ve basım sırasında minimum dirence sahip olduğunu, kahverengi ve mavinin ise tuşa bastığınızı hissettiren dokunsal bir "vuruşu" olduğu fark edeceksiniz. Mavi tuşlar ayrıca daktiloya benzer bir "tıklama" sesi veriyor.red switch ile blue switch arasındaki fark nedir tam olarak ?
Syqex de paylaşmış zaten, 520 TL'ye Blue Switch Galax mevcut : https://www.akakce.com/klavye/en-uc...sYKN4Go-9DvRSzZcrbCxVeyjeMi-S9jxoCFIwQAvD_BwEArkadaşlar 500 tl ye kadar klavye önerisi olan var mı membran yada mekanik hani daha düşükte olur ???
bunu aldım ve bugün geldi çok hoşuma gitti saolasınHem blue hem de red switch olarak alınabilir diğer arkadaşlar daha iyi öneride bulunabilir onları da bekleyin lütfen;
![]()
Rampage RMK-GX7 Strike RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage RMK-GX7 Strike RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Rampage RMK-GX7 Strike RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
hayırlı olsun hocam hangi switch i aldınız acaba?bunu aldım ve bugün geldi çok hoşuma gitti saolasın![]()
red aldım blue param yetmedi ama memnunum bence gayet güzel aydınlatması vs çok iyihayırlı olsun hocam hangi switch i aldınız acaba?