5000-6000TL PC önerisi [Ocak 2022]

GncrMert01

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
iş için kullanmalik PC lazım ama ekstra boş zamanlarında lol valorant gibi oyunlar oynayacam fiyatım 6 k ben fiyatının yettiğince tek tek parçalar çıkardım ama genede sizin önerilerinizi duymak istiyorum çünkü apu sistemlerde olduğunu duydum aynı fiyata daha iyi performans verir belki 
topladığım sistem :
•B450M S2H anakart
•Rayzen 3 1200af işlemci
•Hiper zoe 3x120mm 500w kasa
•Pny cs900 480gb SSD (depolama önemli)
•Xpg d30 8 GB 3200MHz cl16 ram
•MSI GeForce GT 1030 aero ıtx 2 GB ekrankarti 

topladiğimsistem tek bir siteden değil toplam fiyatı 5450 küsür fiyata geliyo kalan 550ye üstüne ekleyip monitör almayı planlıyorum tavsiyeniz için şimdiden teşekkürler 

Not: yapacağım araç giriş çıkış gümrük sistemi PDF word falan olacak çok olduğundan depolamayi yükseltecem zamanla

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Cvp: PC önerisi

Dostum eğer acelesi yoksa bu ayın içinde Pc hocası 2 adet giriş seviyesi sistem çıkartacak. Süreç uzadığı için takipçilerine ürün/fiyat konusunda ciddi güzellik yapacağını tahmin ediyorum. Forumu takip ederek gününü öğrenebilir, bu fiyata belkide çok daha iyi bir sisteme sahip olabilirsin.
Başka içerik üreticilerinden DonanımArşivi de bu ay sistem çıkartacağını söyledi, onu da takip edebilirsin. Eline sağlık sistem uyumsuz değil fakat bu bütçeye pahalı.

Butfudman

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: PC önerisi

GncrMert01' Alıntı:
iş için kullanmalik PC lazım ama ekstra boş zamanlarında lol valorant gibi oyunlar oynayacam fiyatım 6 k ben fiyatının yettiğince tek tek parçalar çıkardım ama genede sizin önerilerinizi duymak istiyorum çünkü apu sistemlerde olduğunu duydum aynı fiyata daha iyi performans verir belki 
topladığım sistem :
•B450M S2H anakart
•Rayzen 3 1200af işlemci

topladiğimsistem tek bir siteden değil toplam fiyatı 5450 küsür fiyata geliyo kalan 550ye üstüne ekleyip monitör almayı planlıyorum tavsiyeniz için şimdiden teşekkürler 

Not: yapacağım araç giriş çıkış gümrük sistemi PDF word falan olacak çok olduğundan depolamayi yükseltecem zamanla

Taner hocamız 2 adet giriş sekment'te sistem topladı ve yakın zamanda sizlere sunulacak beklemenizi tavsiye ederim. 
İyi forumlar.

6980HX

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Cvp: PC önerisi

Yakında sistem çıkacaksa onu bekleyebilirsiniz veya

AMD Ryzen 5 PRO 5650G 

Gigabyte B450M S2H
Snowman X4
Oloy OWL Black 8 GB DDR4 3200 MHz CL16 
SanDisk 500 GB Ultra 3D
Dark Diamond PRO
High Power 80 Plus
Bu sistemi alabilirsiniz. Bu sistem topladığınız sistemden daha fazla performans verir ancak rami 16gb yapılmalı. Bu haliyle sistem 5843TL ediyor.
Eğer rami direkt 16gb yapabilirseniz Patriot Viper Elite II Dual 16 GB alabilirsiniz. Oloy yerine bunu alınca 6226TL ediyor.

Kerimhan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
223
Cvp: 5000-6000TL PC önerisi [Ocak 2022]

Taner hocam bakın görüyorsunuz halk isyanlarda çık artık piyasaya bu dava sensiz olmaz reis :))))))))

KS

GncrMert01

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
RE: Cvp: PC önerisi

BatuhanKLC' Alıntı:
Dostum eğer acelesi yoksa bu ayın içinde Pc hocası 2 adet giriş seviyesi sistem çıkartacak. Süreç uzadığı için takipçilerine ürün/fiyat konusunda ciddi güzellik yapacağını tahmin ediyorum. Forumu takip ederek gününü öğrenebilir, bu fiyata belkide çok daha iyi bir sisteme sahip olabilirsin.
Başka içerik üreticilerinden DonanımArşivi de bu ay sistem çıkartacağını söyledi, onu da takip edebilirsin. Eline sağlık sistem uyumsuz değil fakat bu bütçeye pahalı.

teşekkürler ?

Butfudman' Alıntı:
GncrMert01' Alıntı:
topladığım sistem :
•B450M S2H anakart
•Rayzen 3 1200af işlemci

Taner hocamız 2 adet giriş sekment'te sistem topladı ve yakın zamanda sizlere sunulacak beklemenizi tavsiye ederim. 
İyi forumlar.

sağol

6980HX' Alıntı:
Yakında sistem çıkacaksa onu bekleyebilirsiniz veya

AMD Ryzen 5 PRO 5650G 

Gigabyte B450M S2H
Snowman X4
Oloy OWL Black 8 GB DDR4 3200 MHz CL16 
SanDisk 500 GB Ultra 3D
Dark Diamond PRO
High Power 80 Plus
Bu sistemi alabilirsiniz. Bu sistem topladığınız sistemden daha fazla performans verir ancak rami 16gb yapılmalı. Bu haliyle sistem 5843TL ediyor.
Eğer rami direkt 16gb yapabilirseniz Patriot Viper Elite II Dual 16 GB alabilirsiniz. Oloy yerine bunu alınca 6226TL ediyor.
eyw teşekkür ederim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri