5000 TL Monitörlü Sistem Tavsiyesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xxenom

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
PUBG, CS:GO ve yeni nesil oyunları akıcı bir şekilde oynatabilecek uzun vadede başarılı bir sistem toplamak istiyorum. Bütçem 5000 TL (+-250). Aklımda Ryzen 5 2600 ve RX 570li bir sistem kurmak var ama piyasayı çok bilmiyorum acaba en ideali bunlar mıdır? CPU ve ekran kartı illa bunlar olacak diye bir şey yok. Daha güzel alternatifler düşünürseniz lütfen buraya yazın. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
xxenom' Alıntı:
PUBG, CS:GO ve yeni nesil oyunları akıcı bir şekilde oynatabilecek uzun vadede başarılı bir sistem toplamak istiyorum. Bütçem 5000 TL (+-250). Aklımda Ryzen 5 2600 ve RX 570li bir sistem kurmak var ama piyasayı çok bilmiyorum acaba en ideali bunlar mıdır? CPU ve ekran kartı illa bunlar olacak diye bir şey yok. Daha güzel alternatifler düşünürseniz lütfen buraya yazın. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Temmuz ayını beklemeyi düşünür müsünüz? AMD 'nin yeni 3000 serisi işlemcileri tanıtıldı Temmuz aynında piyasada olacaklar daha iyi bir işlemci alabilirsiniz.

KS

xxenom

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
ugur.gozaydin' Alıntı:
xxenom' Alıntı:

Temmuz ayını beklemeyi düşünür müsünüz? AMD 'nin yeni 3000 serisi işlemcileri tanıtıldı Temmuz aynında piyasada olacaklar daha iyi bir işlemci alabilirsiniz.
Evet temmuz gibi alıcam zaten.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
xxenom' Alıntı:
ugur.gozaydin' Alıntı:
Evet temmuz gibi alıcam zaten.

İşlemciler çıkınca size öneride bulunalım o halde. Daha iyi ve yeni bir işlemci alabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri