500tl bandında hangi mouse'u almalıyım?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
ASUS ürünü öneririm. Sonra SS ve sonra Logitech ürünü öneririm. Burada oyuncu ve ürün olarak düşünerek sıraladım bu ürünleri.

KS

selimsandal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
ASUS ürünü öneririm. Sonra SS ve sonra Logitech ürünü öneririm. Burada oyuncu ve ürün olarak düşünerek sıraladım bu ürünleri.

Öneriniz için teşekkürler. SteelSeries çok problemli bir güncelleme yaptı yazılımına onu ilk koymadığınıza sevindim. Asus yazılım olarak sıkıntı çıkarır mı? Ben sadece medya durdur/başlat, ses açma kapama kısayollarını kullanıyorum.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Yeni ASUS Armoury Crate yazılımı da pek seri bir yazılım değil biraz sorunları var ama ben ASUS kullanıcısı olarak çok saçma sorunlar hiç yaşamadım. Zaten yazılımı ayda yılda bir açıyorsunuz.

Corsair Dark Core RGB Pro SE Kablosuz - 499 TL - Aynı sitede bunu görmediniz sanırım? Bu ürün ASUS üründen biraz daha başarılı bir üründür. 2000Hz raporlama hızı olan kablosuz mouse pek yok piyasada. Teknik destek ve servis olayında ise Corsair markasını tek geçerim. Ayrıca iCUE yazılımı çok başarılı bir yazılım.

KS

selimsandal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Yeni ASUS Armoury Crate yazılımı da pek seri bir yazılım değil biraz sorunları var ama ben ASUS kullanıcısı olarak çok saçma sorunlar hiç yaşamadım. Zaten yazılımı ayda yılda bir açıyorsunuz.

Corsair Dark Core RGB Pro SE Kablosuz - 499 TL - Aynı sitede bunu görmediniz sanırım? Bu ürün ASUS üründen biraz daha başarılı bir üründür. 2000Hz raporlama hızı olan kablosuz mouse pek yok piyasada. Teknik destek ve servis olayında ise Corsair markasını tek geçerim. Ayrıca iCUE yazılımı çok başarılı bir yazılım.

Çok güzel teknik özellikler ama çok kötü duruyor fikrimce. O yüzden listeme almadım. Yine de öneriniz için teşekkürler

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri