500tl kulaklik onerisi pubg icin

meddmen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Tamamen pubg icin kullanacagim bi kulaklik ben corsair hs60 vs razer blacksharck v2 x vs corsair void elit dusunuyorum ama siz ne onerirsiniz

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Corsair Void Elite ürününde mikrofon konusunda hatırı sayılır bir kitlenin tatmin edici olmadığı hakkında fikirleri var hem TR hem yabancı kaynaklarda. Ses konusunda da benzer şeyler tartışılıyor. Yani ürün olarak sizi tatmin etmemesi 50% ihtimalle var. Bilginiz olsun diye önden bunu bir paylaşayım dedim.

HS60 ürünü iyi ama F/P sayılmaz. BlackShark V2 ürünü buradaki en mantıklı seçenek ama USB yani 7.1 versiyonunu alırsanız daha tatmin edici olur ancak fiyatı biraz aşıyorsunuz 7.1 versiyonunda. BlackShark V2 ürününe alternatif ne önerebilirim bakıp önerinizi yapacağım.

Corsair HS60 Pro 7.1 - 499 TL - Siz HS60 derken PRO versiyonundan mı bahsettiniz bilmiyorum ama bu PRO versiyonu şuan oldukça iyi bir fiyatta ve tatmin eder sizi oyunda. Ayrıca Razer BlackShark V2 X - 450 TL - Bahsettiğiniz Razer ürünü bu sanırım 3.5mm olan versiyon bu 7.1 yok ama iyi bir üründür. Ancak ben bu ürün yerine HS60 PRO seçerdim.

Razer BlackShark V2 X - 450 TL ürünü yerine size alternatif olarak Cougar Phontum S - 532 TL bu ürünü önerebilirim. 7.1 olmayacaksa sadece Razer ürünü için alternatif önerim bu ürün olur.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri