Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Corsair Void Elite ürününde mikrofon konusunda hatırı sayılır bir kitlenin tatmin edici olmadığı hakkında fikirleri var hem TR hem yabancı kaynaklarda. Ses konusunda da benzer şeyler tartışılıyor. Yani ürün olarak sizi tatmin etmemesi 50% ihtimalle var. Bilginiz olsun diye önden bunu bir paylaşayım dedim.
HS60 ürünü iyi ama F/P sayılmaz. BlackShark V2 ürünü buradaki en mantıklı seçenek ama USB yani 7.1 versiyonunu alırsanız daha tatmin edici olur ancak fiyatı biraz aşıyorsunuz 7.1 versiyonunda. BlackShark V2 ürününe alternatif ne önerebilirim bakıp önerinizi yapacağım. Corsair HS60 Pro 7.1 - 499 TL - Siz HS60 derken PRO versiyonundan mı bahsettiniz bilmiyorum ama bu PRO versiyonu şuan oldukça iyi bir fiyatta ve tatmin eder sizi oyunda. Ayrıca Razer BlackShark V2 X - 450 TL - Bahsettiğiniz Razer ürünü bu sanırım 3.5mm olan versiyon bu 7.1 yok ama iyi bir üründür. Ancak ben bu ürün yerine HS60 PRO seçerdim.