@Kürşat KütükçüMonitör dahil bütçe 50k parçaları tek tek taksit ile alabiliyorum. Yardımcı olurmusunuz?
Başım gözüm üstüne
Reis şöyle bir şey var peşin fiyatına taksitli işlem yapabilirim hazır sistemlerde fark koydukları için yanaşmak istemiyorum. Bir ricamda anakart wifi olsun lütfen.Başım gözüm üstüne
Hazır sistem de taksit olarak alabilirsin aslında parça parça mı hazır sistem mi fark ediyor mu
Tm o zaman vatanda İndirim varken ve faizsiz 6 taksit de mümkün iken oradan toplayayim büyük çoğunluğunu gerisine bakarızReis şöyle bir şey var peşin fiyatına taksitli işlem yapabilirim hazır sistemlerde fark koydukları için yanaşmak istemiyorum. Bir ricamda anakart wifi olsun lütfen.
Tamamdır bekliyorumTm o zaman vatanda İndirim varken ve faizsiz 6 taksit de mümkün iken oradan toplayayim büyük çoğunluğunu gerisine bakarız
Akşam saatlerinde yapıp atacağım inşallah kullanım amacı nedir sistemin ne yapılacakTamamdır bekliyorum
OyunAkşam saatlerinde yapıp atacağım inşallah kullanım amacı nedir sistemin ne yapılacak
Tamamdır
Çok teşekkürler ama ekran kartını nvidia önerirmisin![]()
Sapphire RX 7900 XT Nitro+ Vapor-X 11323-01-20G 320 Bit GDDR6 20 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sapphire RX 7900 XT Nitro+ Vapor-X 11323-01-20G 320 Bit GDDR6 20 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Sapphire RX 7900 XT Nitro+ Vapor-X 11323-01-20G 320 Bit GDDR6 20 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 29.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
MSI PRO B650M-A WIFI AMD B660 Soket 1700 DDR5 6400MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI PRO B650M-A WIFI AMD B660 Soket 1700 DDR5 6400MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
GSKILL 32GB (2x16GB) TRIDENT Z5 NEO SİYAH DDR5 6000MHz CL36 1.35V RGB PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
GSKILL 32GB (2x16GB) TRIDENT Z5 NEO SİYAH DDR5 6000MHz CL36 1.35V RGB PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
XPG 1TB Gammix S70 Blade NVMe M.2 SSD (Okuma 7400MB / Yazma 5500MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
XPG 1TB Gammix S70 Blade NVMe M.2 SSD (Okuma 7400MB / Yazma 5500MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
COOLER MASTER MASTERBOX TD500 V2 MESH 4x120mm ARGB LED FANLI MidT SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
COOLER MASTER MASTERBOX TD500 V2 MESH 4x120mm ARGB LED FANLI MidT SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
MSI MPG A850GF 850W 80 PLUS GOLD GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MPG A850GF 850W 80 PLUS GOLD GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
![]()
AMD Ryzen 5 7600 Altı Çekirdek 3.80 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7600 Altı Çekirdek 3.80 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7600 Altı Çekirdek 3.80 GHz İşlemci özelliklerini incele, 6.547,61 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
Çoğu parça vatandan buldum faizsiz taksit imkanı var
TabikiÇok teşekkürler ama ekran kartını nvidia önerirmisin
Çok teşekkürler ama ekran kartını nvidia önerirmisin
Sen monitör dahil mı demiştin sanki Dahil değil yazıyordu öncedenÇok teşekkürler ama ekran kartını nvidia önerirmisin
Reis meşgul ediyorum ama şu parçalara 3060 12 gb ve bir işlemci ile alsam 3-4 sene sonra işlemci ve ekran kartı değiştirsem sence mantıklımı veya senin ne gibi tavsiyen olur?Tabiki
![]()
Galax RTX4070 TI EX Gamer 47IOM7MD7AEG 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Galax RTX4070 TI EX Gamer 47IOM7MD7AEG 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı fiyatlarını Akakçe ile takip et! Galax RTX4070 TI EX Gamer 47IOM7MD7AEG 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Dahildide bütçeyi zorluyorum o problem oluyor benim içinSen monitör dahil mı demiştin sanki Dahil değil yazıyordu önceden
3000 serisi sıfır alınmaz ederi değil am5 olsun birde ileriye dönük olur monitör dahilse yeniden yapayım sistemi o zamanReis meşgul ediyorum ama şu parçalara 3060 12 gb ve bir işlemci ile alsam 3-4 sene sonra işlemci ve ekran kartı değiştirsem sence mantıklımı veya senin ne gibi tavsiyen olur?
Dahildide bütçeyi zorluyorum o problem oluyor benim için
yok ya uğraşma yeniden resimdeki parçalar aynı kalsın ekran kartı işlemci monitör monitörde 1080 olur bu arada fiyatı düşürmek açısından3000 serisi sıfır alınmaz ederi değil am5 olsun birde ileriye dönük olur monitör dahilse yeniden yapayım sistemi o zaman
İşlemci düşmez 7600 en giriş am5 tarafında düşerse Am4 e düşeceğiz onu da tavsiye etmemyok ya uğraşma yeniden resimdeki parçalar aynı kalsın ekran kartı işlemci monitör monitörde 1080 olur bu arada fiyatı düşürmek açısından
Yok düşmeyelim ekran kartında nvidia tarafında ne yapabiliriz pekiİşlemci düşmez 7600 en giriş am5 tarafında düşerse Am4 e düşeceğiz onu da tavsiye etmem
Canın sağolsun kardeşimKürşat bey MSI RADEON RX 6800 GAMING Z 16G V1 16GB GDDR6 256Bit ekran kartı yukarıda belirtilen sisteme uyarmı. Bunda AM5 ibaresi göremedimde beni bilgilendirirmisin.
Eğer uyumlu derseniz aşağıdaki sistemi değerlendirirmisiniz?
Bu arada boztalha arkadaşımızdanda özür dilerim araya kaynadığım için
Ekli dosyayı görüntüle 23066