Yardım Beyaz Akvaryum Kasa Önerirmisiniz Max 10K

umutçelik

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Aşşağıdaki kasalara benzer önerirseniz sevinirim bu tarz akvaryum kasa arıyorum bunlar gibi olur ise sevinirm şimdiden yardımınız için teşekkür ederim

Ya da yukarıdakilerden hangisini almalıyım içi çok küçük olsun istemiyorum sıkışık gibi gözükmesin

diplomasızhoca

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
240
BU SİSTEM İÇİN Mİ İSTİYORSUNUZ

1774285997354.png

KS

umutçelik

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
evet bu sistem için daha sonrasında power upgrade yapacam 850w + gold almayı düşünüyorum

KS

umutçelik

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
BU SİSTEMDE BEYAZ BİR ÜRÜN YOK
AMA BEYAZ KASA İÇİN 10K YA KADAR MASRAF YAPACAKSINIZ
ÖYLE Mİ
olmadığını biliyorum ama illada 10k lık bir kasa alacam demiyorum önerdiğiniz kasaları takip edecem hangisi indirme girer ise ve hangisi kullanım ve görüntü olarak iyiysen onu tercih edece men son vatan da tt 380 5600 tt380 xl da 7k ya düşmüştü o zaman alamadım şuan almak istediklerim arasında o var asus ta en dip 5 k görmüştü bunlara ek önerebileceğin var ise öner ama yoksada ikimzde yorulmayalım iyi akşamlar

narcotic

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Ayın Üyesi
Tepki
505
Tt380 xl sistemi evde masanın üzerine koyucaksan mantıklı olur, ama yerine göre masanın altında yerde durucak diyorsan mantıklı olmaz, açma kapatma usb girişleri alt kısımda.
Tt380 normal versiyon her iki konumda da başarılı olur. Asus kasaya gerek yok, tt kalitesi güzeldir.

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
766

Seçtiklerinizden:
View 380 XL TG ARGB Mid Tower Chassis Bu güzel aslında....
en geniş iç hacimli olduğu görülüyor.

Dimension (H x W x D)471 x 288 x 469 mm
(18.54 x 11.34 x 18.46 inch)

Yalnız bunda usb hub, power tuşu vb. nedense ön panelin alt kısmına koymuşlar. Bu kısmı bir inceleyin

MOTHERBOARDS6.7” x 6.7” (Mini ITX), 9.6” x 9.6” (Micro ATX), 12” x 9.6” (ATX)

RADIATOR SUPPORTTop:
1 x 360mm, 1 x 240mm, 1 x 120mm
1 x 280mm, 1 x 140mm

Right:

Rear:
1 x 120mm

----------------------------------------

Başka modellerden gözüme ilişen;

Lian Li O11 Dynamic Fansız Beyaz E-ATX Oyuncu Kasası
Sıkıntı fansız gelmesi ve ekstra masraf çıkaracak olması. İç hacim olarak Thermaltake e göre biraz daha düşüktür.

Lian Li O11 Dynamic Evo RGB Fansız Beyaz E-ATX Oyuncu Kasası
bu modeli çok yükselmiş fiyat olarak 10k yı geçmiş değmez...gibi duruyor...

Ola ki tam akvaryum dan fikir değiştirip görüntü olarak beğenirseniz. Zarif bir modeldir Bir göz atarsnız, Yeni bir model
Lian Li Lancool 217 Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası 6000 TL civarlarında

Phanteks NV5 ler yine fansız görüntü biraz kaba duruyor.

NZXT H6 Flow CC-H61FW-R1 RGB Fanlı Beyaz ATX Oyuncu Kasası bunlarda var. Klasik görünümlü olanlardan biraz daha farklı

CORSAIR FRAME 4500X SERİSİ bunda da fiyat yükseliyor 8500 TL seviyelerinde

MSI mag Pano ATX modele bakmışsınızdır.

Son düzenleme:

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,051
Dilerseniz Asus Gt 502 modeline ait beyaz veya siyah bir kasa alabilirsiniz.

KS

umutçelik

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Tt380 xl sistemi evde masanın üzerine koyucaksan mantıklı olur, ama yerine göre masanın altında yerde durucak diyorsan mantıklı olmaz, açma kapatma usb girişleri alt kısımda.
Tt380 normal versiyon her iki konumda da başarılı olur. Asus kasaya gerek yok, tt kalitesi güzeldir.
masa üstünde kullanacağım

KS

umutçelik

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Seçtiklerinizden:
View 380 XL TG ARGB Mid Tower Chassis Bu güzel aslında....
en geniş iç hacimli olduğu görülüyor.

Dimension (H x W x D)471 x 288 x 469 mm
(18.54 x 11.34 x 18.46 inch)

Yalnız bunda usb hub, power tuşu vb. nedense ön panelin alt kısmına koymuşlar. Bu kısmı bir inceleyin

MOTHERBOARDS6.7” x 6.7” (Mini ITX), 9.6” x 9.6” (Micro ATX), 12” x 9.6” (ATX)

RADIATOR SUPPORTTop:
1 x 280mm, 1 x 140mm

Right:

Rear:
1 x 120mm

----------------------------------------

Başka modellerden gözüme ilişen;

Lian Li O11 Dynamic Fansız Beyaz E-ATX Oyuncu Kasası
Sıkıntı fansız gelmesi ve ekstra masraf çıkaracak olması. İç hacim olarak Thermaltake e göre biraz daha düşüktür.

Lian Li O11 Dynamic Evo RGB Fansız Beyaz E-ATX Oyuncu Kasası
bu modeli çok yükselmiş fiyat olarak 10k yı geçmiş değmez...gibi duruyor...

Ola ki tam akvaryum dan fikir değiştirip görüntü olarak beğenirseniz. Zarif bir modeldir Bir göz atarsnız, Yeni bir model
Lian Li Lancool 217 Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası 6000 TL civarlarında

Phanteks NV5 ler yine fansız görüntü biraz kaba duruyor.

NZXT H6 Flow CC-H61FW-R1 RGB Fanlı Beyaz ATX Oyuncu Kasası bunlarda var. Klasik görünümlü olanlardan biraz daha farklı

CORSAIR FRAME 4500X SERİSİ bunda da fiyat yükseliyor 8500 TL seviyelerinde

MSI mag Pano ATX modele bakmışsınızdır.

Aklımda tt vardı ama illa kafamın dikine de gitmek istemem insanlar ile fikir alışverişi yapmayı severim attığın kasalar için teşekkür ederim lianli aşırı gereksiz şişme bir kasa 10k ona verip artı 5 6 k da fanlara vermek çok gereksiz ona vereceğim paraya işlemcimi ya da ekran kartımı yükseltirim evet görüntü olarak hoş ama o kadar şişik rakamları hakketmiyor akvaryum istememin sebebi görüntü olarak çok houşma gidiyor zamanla da beyaz parçalara döndüğüm vakit çok güzel olacak ama şuanlık kasa ihtiyacım var ve ardına psu şuan bendeki kullanılacak bir ürün nzxt serilerine baktım fanasız olanlar 7 8 k civarında geziyor fan devreye girdimi 10k yı geçiyor attığın corsair de psu bölmesi çıkıntı olarak gözüktüğü için hoşuma gitmiyor msi serisine baktım aradığım tarzdan çok şekilli çok güzel ben daha çok düz ve sade seviyorum öyle diyim bu kadar detaylı bir anlatım yaptığın için teşekkür ederim

https://www.zoko.com.tr/urun/zoko-q...cm-kumandali-argb-fanli-akvaryum-gaming-kasa/ ve bunu da buldum bu sitedeki 2 3 kasa sağlam onlarada bakıyorum ama fan kalitesi nasıl bilmiyorum

Dilerseniz Asus Gt 502 modeline ait beyaz veya siyah bir kasa alabilirsiniz.
evet baktım hocam fanlı olanlar 10 k geçiyor

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
766
Thermaltake View 380 XL TG ARGB Mid Tower Chassis
Bir incelemesi var 6. dakikadan hemen sonra bahsediyor. Fanlar hakkında, yan taraftakiler reverse diye tabir edilen ters fanlar. İçeri üflüyorlar.
Fakat malesef 3 pinli güç soketi bağlantısı içeriyorlar. Bu durumda PWN gibi sıcaklğa göre hız ayarlaması mümkün olmayacak. Ancak bios DC modunda ayarlama artık ne kadar olabilirse. Buna dikkat edersiniz.

Zoko için de bu şekilde Youtube inceleme bulabilirseniz karşılaştırabilirsiniz.

KS

umutçelik

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Thermaltake View 380 XL TG ARGB Mid Tower Chassis
Bir incelemesi var 6. dakikadan hemen sonra bahsediyor. Fanlar hakkında, yan taraftakiler reverse diye tabir edilen ters fanlar. İçeri üflüyorlar.
Fakat malesef 3 pinli güç soketi bağlantısı içeriyorlar. Bu durumda PWN gibi sıcaklğa göre hız ayarlaması mümkün olmayacak. Ancak bios DC modunda ayarlama artık ne kadar olabilirse. Buna dikkat edersiniz.

Zoko için de bu şekilde Youtube inceleme bulabilirseniz karşılaştırabilirsiniz.

hız ayarlaması yapamamam kötü birşeymi kötü ise almaya hiç gerek yok değmez çünkü

hız ayarlaması yapamamam kötü birşeymi kötü ise almaya hiç gerek yok değmez çünkü
onun yerine daha farklı kasalar seçebilirim zoko nun bir videosu yok sadece kumanda dan kontrol ediliyor fan hızları fln

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri