Yardım Beyaz Akvaryum Kasa Önerirmisiniz Max 10K

umutçelik

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Aşşağıdaki kasalara benzer önerirseniz sevinirim bu tarz akvaryum kasa arıyorum bunlar gibi olur ise sevinirm şimdiden yardımınız için teşekkür ederim

Ya da yukarıdakilerden hangisini almalıyım içi çok küçük olsun istemiyorum sıkışık gibi gözükmesin

diplomasızhoca

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
237
BU SİSTEM İÇİN Mİ İSTİYORSUNUZ

1774285997354.png

KS

umutçelik

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
evet bu sistem için daha sonrasında power upgrade yapacam 850w + gold almayı düşünüyorum

KS

umutçelik

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
BU SİSTEMDE BEYAZ BİR ÜRÜN YOK
AMA BEYAZ KASA İÇİN 10K YA KADAR MASRAF YAPACAKSINIZ
ÖYLE Mİ
olmadığını biliyorum ama illada 10k lık bir kasa alacam demiyorum önerdiğiniz kasaları takip edecem hangisi indirme girer ise ve hangisi kullanım ve görüntü olarak iyiysen onu tercih edece men son vatan da tt 380 5600 tt380 xl da 7k ya düşmüştü o zaman alamadım şuan almak istediklerim arasında o var asus ta en dip 5 k görmüştü bunlara ek önerebileceğin var ise öner ama yoksada ikimzde yorulmayalım iyi akşamlar

narcotic

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Ayın Üyesi
Tepki
493
Tt380 xl sistemi evde masanın üzerine koyucaksan mantıklı olur, ama yerine göre masanın altında yerde durucak diyorsan mantıklı olmaz, açma kapatma usb girişleri alt kısımda.
Tt380 normal versiyon her iki konumda da başarılı olur. Asus kasaya gerek yok, tt kalitesi güzeldir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri