5500 Tl Akıllı Robot Süpürge Önerisi (Nisan 2022)

draxler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba Arkadaşlar, max 5500 tl bütçem var akıllı robot süpürge almayı düşünüyorum. Bu fiyat bandında tavsiye ettiğiniz ürünler nelerdir ? @ugur.gozaydin

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Fazla bakamadım piyasaya biraz işlerim var. Bu ürün en iyi yorumu alan ürünler arasındaydı yabancı kaynaklarda. Alternatif bırakmaya çalışırım müsait olunca.

KS

draxler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Fazla bakamadım piyasaya biraz işlerim var. Bu ürün en iyi yorumu alan ürünler arasındaydı yabancı kaynaklarda. Alternatif bırakmaya çalışırım müsait olunca.
acelem yok uğur abi boş vaktin olunca söylersin canın sağolsun

celilcicekk

Moderatör
Moderatör
Tepki
5
Roborock serilerini önerebilirim. S serileri biraz pahalı olsada bir çok kullanıcın tercih etttiği markadır.S5 serisi 1 saat sarj süresi ile 150 dakika boyunca calışıyor. S7 almanızı öneririm ama fiyat bandı yüksek.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Aslında bütçe 2K daha fazla olsa iRobot serisinin yüksek modellerinden önereceğim yada realme TechLife ama bütçe dar ve iyi ürün bulmak çok zor bu fiyata.

drmyg

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Hocam piyasaya göz attıysanız bir sorum olacaktı. Yanıtlarsanız sevinirim. 3-4 binlik xaiomi robot süpürgeler de mevcut. Önerir misiniz? Anneler günü hediyesi düşünüyorum da bütçemi çok zorlamak istemiyorum en f/p şekilde kapatmak işime gelir. Şimdiden teşekkürler.

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,371
Ben Robotuya Robolaser kullandım ofiste. İşimizi gördü açıkçası. Performansı da güzel. Haritalaması da iyi telefon üzerinden. Sadece çok fazla dökülmüş şeyler varsa, onları temizlerken biraz sağa sola dağıtıyor. Sonra dağıttığını geri topluyor :D

Burçigin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam piyasaya göz attıysanız bir sorum olacaktı. Yanıtlarsanız sevinirim. 3-4 binlik xaiomi robot süpürgeler de mevcut. Önerir misiniz? Anneler günü hediyesi düşünüyorum da bütçemi çok zorlamak istemiyorum en f/p şekilde kapatmak işime gelir. Şimdiden teşekkürler.
Aynı durumdayım ben de, merakla öneri bekliyorum. Anneler günü için, çok fazla istiyor, çok sevinecek. Bütçemi zorlayıp maksimum 4 bine çıkabiliyorum malesef.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Xaomi ürünlere baktım ama bu bütçede içime sinen bir ürüne denk gelmedim ben. Belki gözümden kaçan olmuştur siz adını bırakın ben değerlendirip yorum yaparım.

drmyg

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Ben Robotuya Robolaser kullandım ofiste. İşimizi gördü açıkçası. Performansı da güzel. Haritalaması da iyi telefon üzerinden. Sadece çok fazla dökülmüş şeyler varsa, onları temizlerken biraz sağa sola dağıtıyor. Sonra dağıttığını geri topluyor :D

Teşekkürler hocam bunu da araştırayım

drmyg

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Xaiomi derken ben roborock serisinden bahsettim mesela Robocok E4 hakkında yorumlar iyi gibi geldi. Yardımlarınız için teşekkürler hocam

Moderatörün son düzenlenenleri:

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Genel zemin temizliğin ve hayvan tüylerinin temizliğinde iyi ama halıda ortalama bir ürün bilginiz olsun. Roborock E4 ürünü için konuşuyorum. İş görür yani.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri