Merhaba Arkadaşlar, max 5500 tl bütçem var akıllı robot süpürge almayı düşünüyorum. Bu fiyat bandında tavsiye ettiğiniz ürünler nelerdir ? @ugur.gozaydin
evet uğur abiAkıllı Robot derken süpürgeden bahsediyorsunuz değil mi? Eksik yazmışsınız ondan soruyorum.
tamamdır abi bekliyorumÖnerinizi yapacağım.
teşekkür ederim bir kaç tane daha önerin var mı abi senin önerilerini ailemi göstereceğimde bir kaç tane seçenek olursa daha iyi olur aslındaViomi SE önerebilirim size.
acelem yok uğur abi boş vaktin olunca söylersin canın sağolsunFazla bakamadım piyasaya biraz işlerim var. Bu ürün en iyi yorumu alan ürünler arasındaydı yabancı kaynaklarda. Alternatif bırakmaya çalışırım müsait olunca.
Aynı durumdayım ben de, merakla öneri bekliyorum. Anneler günü için, çok fazla istiyor, çok sevinecek. Bütçemi zorlayıp maksimum 4 bine çıkabiliyorum malesef.Hocam piyasaya göz attıysanız bir sorum olacaktı. Yanıtlarsanız sevinirim. 3-4 binlik xaiomi robot süpürgeler de mevcut. Önerir misiniz? Anneler günü hediyesi düşünüyorum da bütçemi çok zorlamak istemiyorum en f/p şekilde kapatmak işime gelir. Şimdiden teşekkürler.
Teşekkürler hocam bunu da araştırayımBen Robotuya Robolaser kullandım ofiste. İşimizi gördü açıkçası. Performansı da güzel. Haritalaması da iyi telefon üzerinden. Sadece çok fazla dökülmüş şeyler varsa, onları temizlerken biraz sağa sola dağıtıyor. Sonra dağıttığını geri topluyor
![]()
Robotuya Robolaser Beyaz Robot Süpürge (TÜRKÇE DİL DESTEĞİ) - Distribütör Garantili Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Robotuya Robolaser Beyaz Robot Süpürge (TÜRKÇE DİL DESTEĞİ) - Distribütör Garantili yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com