Kasa ve PSU için piyasaya bakıp link atarım.
Tamamdır bekliyorumKasa ve PSU için piyasaya bakıp link atarım.
Yani Sistem Şöyle OlacakMinimum önerebileceğim ürünler Dark X-FORCE Kasa - 716 TL + High Power Element BR 750W 80+ Bronze PSU - 920 TL veya Silverstone ET650-G v1.2 650W 80+ GOLD - 972 TL bu ürün. Ortalama 1600 TL küsür yapıyor. Piyasada 800 TL altı adam gibi PSU yok. Benzer şekilde 1K altında adam gibi kasada yok.
High Power güvelinilir markadır. Pek çok başka marka olarak bilinen iyi markalara güç kaynağı üretiyor.Yani Sistem Şöyle Olacak
AMD ryzen 7 5800x
Msı MAG b550m bazooka
Rtx 3060 12 GB
Fark x Force Kasa
High Power Element BR 750 watt 80+ bronze
(Bu 1k daki psular güvenilir mi mesela high Power iyi bir markamı
ASUS TUF GAMING B550M-E WIFI bu anakartta olabilirmi.High Power güvelinilir markadır. Pek çok başka marka olarak bilinen iyi markalara güç kaynağı üretiyor.
Sistemde bir sorun yok.
Zaten önerdiğim bir anakartın sadece WiFi sürümü olanını neden tekrar soruyorsunuz? Olur.ASUS TUF GAMING B550M-E WIFI bu anakartta olabilirmi.
Monitör tavsiyesinde bulana bilirmisiniz 165 hz tercih ediyorumZaten önerdiğim bir anakartın sadece WiFi sürümü olanını neden tekrar soruyorsunuz? Olur.
Bütçe nedir?Monitör tavsiyesinde bulana bilirmisiniz 165 hz tercih ediyorum
3500 kadarBütçe nedir?
0.8 ms olanın bağlantısı yanlış birdaha paylaşa bilirmisiniz
merhaba ben apu sistem arıyorum parçalarını satsam bana kar elde etçek bişiDüzenledim bağlantıyı.
oc yapmaya çalışmadığınız sürece am4 çoğu anakart destek sağlar fakat bios update dikkat edinMerhabalar,
Sistemin aşağıdaki resimdeki gibidir tek değişecek parçaları işlemci ile ekran kartı
İşlemci: Ryzen 5 5600X
Ekran Kartı:RTX 3060 12 GB
anakart yeter mi
Uyumlu ve yeterlidir bence hocamMerhabalar,
Sistemin aşağıdaki resimdeki gibidir tek değişecek parçaları işlemci ile ekran kartı
İşlemci: Ryzen 5 5600X
Ekran Kartı:RTX 3060 12 GB
anakart yeter mi
Ekran kartı olan orta-üst düzey bir sistem kurmuşsunuz bende bazı parçaları değiştirmeniz konusunda yardımcı oldum. Şimdide APU sistem filan diyorsunuz, anlamadım ne demek istiyorsunuz?merhaba ben apu sistem arıyorum parçalarını satsam bana kar elde etçek bişi
b550 serisi anakart almayı tercih ettim oc yapa bilirmiyimoc yapmaya çalışmadığınız sürece am4 çoğu anakart destek sağlar fakat bios update dikkat edin
şöyle şimdi apu sistem alıp kasa ve psu ucuza getirmiş olacağız nasıl ucuz içindeki parçaları satacağız anakartı rami satıp kalanını kullanacağız.şöyle birşey sorayım 650 watt psu yayın yaparken rendır yaparken sorun yaratırmıEkran kartı olan orta-üst düzey bir sistem kurmuşsunuz bende bazı parçaları değiştirmeniz konusunda yardımcı oldum. Şimdide APU sistem filan diyorsunuz, anlamadım ne demek istiyorsunuz?
RTX 3070 bir sisteme kadar 650W PSU markası kötü değilse yeterli olur.şöyle şimdi apu sistem alıp kasa ve psu ucuza getirmiş olacağız nasıl ucuz içindeki parçaları satacağız anakartı rami satıp kalanını kullanacağız.şöyle birşey sorayım 650 watt psu yayın yaparken rendır yaparken sorun yaratırmı