Ona kararsız kaldım.![]()
Corsair CW-9060053-WW H100 RGB CPU Cooler Fan Fiyatları ve Özellikleri
Corsair CW-9060053-WW H100 RGB CPU Cooler Fan 3 teklif ile Cimri’de! Corsair CW-9060053-WW H100 RGB CPU Cooler Fan için 4245.00 ile başlayan fiyatları görmek için tıkla.www.cimri.com
kasanız 360 mm destekliyormuş.
![]()
Corsair iCUE H150 RGB CW-9060054-WW 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair iCUE H150 RGB CW-9060054-WW 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair iCUE H150 RGB CW-9060054-WW 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.349,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
240mm yeter tahminimce
İleriye dönük olur hem bence 360mm tercih edinOna kararsız kaldım.
Kasanın ön kısmına takacağız pompa hortumları yetişirmi.İleriye dönük olur hem bence 360mm tercih edin
360mm olanı RYZEN 5 5600x için yeterli olur değil mi![]()
Corsair CW-9060053-WW H100 RGB CPU Cooler Fan Fiyatları ve Özellikleri
Corsair CW-9060053-WW H100 RGB CPU Cooler Fan 3 teklif ile Cimri’de! Corsair CW-9060053-WW H100 RGB CPU Cooler Fan için 4245.00 ile başlayan fiyatları görmek için tıkla.www.cimri.com
kasanız 360 mm destekliyormuş.
![]()
Corsair iCUE H150 RGB CW-9060054-WW 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair iCUE H150 RGB CW-9060054-WW 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair iCUE H150 RGB CW-9060054-WW 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.349,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
240mm yeter tahminimce
Olur360mm olanı RYZEN 5 5600x için yeterli olur değil mi
Onun hakkında bir bilgim yok maalesefKasanın ön kısmına takacağız pompa hortumları yetişirmi.
Arkadaşlar 5600x 2K kullanımda sıkıntı yaratmayacak 240 MM sıvı soğutma takmak istiyorum. Kasa sharkoon tg5 pro rgb. Bütçe 2500- 3000 TL arası.
Hocam bu hava soğutma değil mi?![]()
Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 2.302,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
5600x icin sıvı sogutma gereksiz arctic dou daha 240mm sıvı sogutmaları geciyorHocam bu hava soğutma değil mi?
Öyle ama bence sıvı soğutma isteyen birine direk önermek yerine sebebiyle önermek daha mantıklı5600x icin sıvı sogutma gereksiz arctic dou daha 240mm sıvı sogutmaları geciyor
sebebiyle anlatayım kardesim. Bosa yer kaplar , 5600x icin Sıvı sogutma gereksiz olur arctic dou varken, sessizlikÖyle ama bence sıvı soğutma isteyen birine direk önermek yerine sebebiyle önermek daha mantıklı
Ben buna bişe demedim ki? Önerirken sebebini söylemek iyi olur dedim arkadaş sıvı soğutucu istemiş yasebebiyle anlatayım kardesim. Bosa yer kaplar , 5600x icin Sıvı sogutma gereksiz olur arctic dou varken, sessizlik
Peki hocam Artric duo bu fiyata almak mı yoksa Biraz daha ekleyip Noctua Nh D15 almak mı mantıklı?sebebiyle anlatayım kardesim. Bosa yer kaplar , 5600x icin Sıvı sogutma gereksiz olur arctic dou varken, sessizlik
Aynı görüşte değilim, şahsi fikrim işlemcinin iyi ısınmasından ötürü gerekli olduğu yönünde ama siz farklı düşünmekte serbestsiniz tabii ki. Bu işlemci için 240mm sıvı soğutma bence idealdir ve kaliteli bir sıvı soğutma alınırsa hava soğutmaya göre biraz daha avantajlıdır. Sıvı soğutmanın radyatörünü temizlemek için işlemciden ayırmak şart değil. Hava soğutmada temizlik için işlemciden ayırmak şart. Bu da macun yenileme süresini kısaltır. Ben işlemciyi sökmedikçe 3-4 senede bir macun yeniliyorum sıvı soğutma sayesinde. Sıvı soğutma anakarta ağırlık yapmaz. Sıvı soğutma doğrudan dışarıya hava üflediği için kasa içerisi daha serin kalır. Ayrıca kaliteli sıvı soğutmaların hava soğutmalardan performansı genelde daha iyi olur.5600x icin Sıvı sogutma gereksiz olur
tabi sıvı sogutma iyidir ama sahsen sonradan yükseltme yapmicaksa hava sogutucu almanızı öneririm secim arkadasta. her zaman sıvı sogutma iyi ama 5600x gibi islemci icin sıvı sogutma önermemAynı görüşte değilim, şahsi fikrim işlemcinin iyi ısınmasından ötürü gerekli olduğu yönünde ama siz farklı düşünmekte serbestsiniz tabii ki. Bu işlemci için 240mm sıvı soğutma bence idealdir ve kaliteli bir sıvı soğutma alınırsa hava soğutmaya göre biraz daha avantajlıdır. Sıvı soğutmanın radyatörünü temizlemek için işlemciden ayırmak şart değil. Hava soğutmada temizlik için işlemciden ayırmak şart. Bu da macun yenileme süresini kısaltır. Ben işlemciyi sökmedikçe 3-4 senede bir macun yeniliyorum sıvı soğutma sayesinde. Sıvı soğutma anakarta ağırlık yapmaz. Sıvı soğutma doğrudan dışarıya hava üflediği için kasa içerisi daha serin kalır. Ayrıca kaliteli sıvı soğutmaların hava soğutmalardan performansı genelde daha iyi olur.
Hava soğutma alınacaksa Arctic Duo Esports soğutucu da nispeten yeterlidir.
Noctua Nh D15 Tabi almak daha iyi adamlar efsane sogutuclar üretiyorlarPeki hocam Artric duo bu fiyata almak mı yoksa Biraz daha ekleyip Noctua Nh D15 almak mı mantıklı?
Bunun 240mm olanınada bakabilirsin ileride daha iyi bir işlemci kullanmıycaksanBen 5600x için bunu almayı düşünüyorum
Belki fazla olabilir ama yapmisken güzel görünmesi de önemli bence![]()