5600X Için Sıvı Sogutma

omersseven

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
54
Geçen ay Thermalright Aqua ELite 360 Siyah ARGB sıvı soğutucuyu 2400TL ye aldım.

okankayci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
40
Merhaba 5600x sahibi olarak stok sogutma ile boşta 40 50 dereceleri gören birisiyim.
gamebooster 360mm titan sıvı sogutmasını almak üzereyim tavsiyeleriniz nedir ?
Bu konular çok karışık sanırım seninde kafan karışmış arctic 240 mm aldım bende hasarlı ürün göndermişlerdi iade ettim bide kasama radyatör otursa bile hortumlar çok kalındı ekran kartımda büyük olduğu için kasama sığmamıştı (Dark x-force) id-cooling se-224-xt aldım bin TL ye boşta 38-50 derece oyunlarda ise 50-75 arası seyrediyor ekstra fan ile çok daha iyi olur bence ama dersenki illa sıvı soğutma o zaman hakkını ver kasanada uyarsa arctic al derim

NyxeniQ

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
52

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
766

Taş gibi sıvı soğutma. Almayan pişman olur. Maksimum 60-65 dereceleri görürsünüz. Bendeki elite cappellix modelinde ise 55-60 geziyor en sıcak günlerde bile. Kışın 50-55 derece oluyor.

ümit

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Ben iki tane sıvı sogutma deyistirdim bir msi dı onda sıvı balcıklanması yuzunden ısı cok yükseliyordu ikinci lionli ondada 1 ay sonra pompa ses yapmaya basladı simdi kule tipi sogutucu aldim keske daha önce alsaymisim sıvı sogutmalara verdigim parayla bir bilgisayar daha alırdim bir de sitresi cabası

Alkameturkes

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Ha
Ben iki tane sıvı sogutma deyistirdim bir msi dı onda sıvı balcıklanması yuzunden ısı cok yükseliyordu ikinci lionli ondada 1 ay sonra pompa ses yapmaya basladı simdi kule tipi sogutucu aldim keske daha önce alsaymisim sıvı sogutmalara verdigim parayla bir bilgisayar daha alırdim bir de sitresi cabası
Ne aldınız? Artic markasının sıvı soğutmasını alabilirim yada kule tipi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri