- Tepki
- 190
Hayır ciddiyim gerçekten MSI sıvı soğutmalari çok sıkıntılıneden gulucuk attıgınızı anlamadım ama bılgınızden suphe edıyorum
Hayır ciddiyim gerçekten MSI sıvı soğutmalari çok sıkıntılıneden gulucuk attıgınızı anlamadım ama bılgınızden suphe edıyorum
Bunun yerine hava soğutucu yukarı 3 tane tahliye (egzoz) fan alınabilirMerhaba 5600x sahibi olarak stok sogutma ile boşta 40 50 dereceleri gören birisiyim.
gamebooster 360mm titan sıvı sogutmasını almak üzereyim tavsiyeleriniz nedir ?
Normal kule tipi soğutucuda olur, 360mm bütçen varsa olur tabiMerhaba 5600x sahibi olarak stok sogutma ile boşta 40 50 dereceleri gören birisiyim.
tm ben sızın msı begenmedıgınızı anladım olabılır turboz ızoly alın sacmaHayır ciddiyim gerçekten MSI sıvı soğutmalari çok sıkıntılı
Tam biraz ipini kaçırdıktm ben sızın msı begenmedıgınızı anladım olabılır turboz ızoly alın sacma
Doğru msi in sivi sogutucularinin pompa sorunu var çoğundatm ben sızın msı begenmedıgınızı anladım olabılır turboz ızoly alın sacma
Bu konular çok karışık sanırım seninde kafan karışmış arctic 240 mm aldım bende hasarlı ürün göndermişlerdi iade ettim bide kasama radyatör otursa bile hortumlar çok kalındı ekran kartımda büyük olduğu için kasama sığmamıştı (Dark x-force) id-cooling se-224-xt aldım bin TL ye boşta 38-50 derece oyunlarda ise 50-75 arası seyrediyor ekstra fan ile çok daha iyi olur bence ama dersenki illa sıvı soğutma o zaman hakkını ver kasanada uyarsa arctic al derimMerhaba 5600x sahibi olarak stok sogutma ile boşta 40 50 dereceleri gören birisiyim.
https://www.hepsiburada.com/cooler-...gutma-kiti-intel-am4-destekli-pm-HB00000VCGIQMerhaba 5600x sahibi olarak stok sogutma ile boşta 40 50 dereceleri gören birisiyim.
Merhaba hangi modeli aldın ?aldım hocam
Hocam 10 bin liralık sivi sogutma aldim ama coolermaster v2 aynı performansı veriyorMerhaba hangi modeli aldın ?
Ürün geldi mi acil benim de almam lazım sıcaktan kasa eriyecek artık
Ne aldınız? Artic markasının sıvı soğutmasını alabilirim yada kule tipiBen iki tane sıvı sogutma deyistirdim bir msi dı onda sıvı balcıklanması yuzunden ısı cok yükseliyordu ikinci lionli ondada 1 ay sonra pompa ses yapmaya basladı simdi kule tipi sogutucu aldim keske daha önce alsaymisim sıvı sogutmalara verdigim parayla bir bilgisayar daha alırdim bir de sitresi cabası
arctic freezer 34 esports duoHa
Ne aldınız? Artic markasının sıvı soğutmasını alabilirim yada kule tipi