5700xt mi 5700 mü tercih etmeliyim (Fiyat performans kıyaslaması)

5700 mü 5700xt mi? (400 tl pahalı 5700xt)

• 5700

Kullanılan: 0 0.0%
  • 5700xt

Kullanılan: 2 100.0%

• Kullanılan toplam oy
    2
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Deniz Kolbüken

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Aralarında donanım olarak hiç fark yok desek yeridir. Tek ekran kartları farklı. Bu da fps'ye yansıyor hocam. Burada bence tercih sana kalmış :)

KS

Deniz Kolbüken

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam valla çok arada kaldım :) 400 lira farka değer mi asıl merakım bu. Bir de 5700xt'de ısınma sorunu var diye birkaç yorum okumuştum, sizce bu büyük bir sorun oluşturur mu? Siz bu konuda bana göre çok daha tecrübelisinizdir, o yüzden fikriniz çok önemli benim için. Bir de aldığım bilgisayarı 6-7 sene kullanmam gerek...

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Hocam 5700xt için bazı sorunlar ilk çıktığı ay içerisinde vardı. Ancak daha sonra gelen güncellemeler sonrası bu durum değişti ve sorunlar ortadan kalktı. Eğer aldığınız kartın soğutma performansı iyiyse bir sıkıntı yok:)

Hocam bu video üzerinden fpslere bakabilirsiniz. Eğer fps bana yeter derseniz 5700'de tercih edilebilir. 

https://www.youtube.com/watch?v=pqHTUL-YifE

Monitör olarak ne düşünüyorsunuz?

KS

Deniz Kolbüken

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Monitör olarak şunu satın aldım: https://www.itopya.com/asus-tuf-gaming-27-vg27vq-165hz-1ms-mprt-hdmi-dvdi-d-dp-freesync-ve-g-sync-uyumlu-va-gaming-monitor/

Hocam aslında biraz araştırma yaptım internette kafam iyice karıştı. 6400 liralık olan sistem şu ekran kartı var : ASUS TUF GAMING X3 Radeon RX 5700 XT OC 8GB.  

[size=small][font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Araştırdığım kadarıyla bu seride acayip derecede ısınma problemi varmış. Hatta 104 dereceyi gördüğü oluyormuş. Bazı yorumlarda bu problemi asusun düzelttiğini okudum ama benim alacağım kart eski sürüm mü yeni sürüm mü bunu bile bilmiyorum.
[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif] Sizin bu konuda bir bilginiz var mı? Ekran kartlarının ısınma problemine dair en net bilgileri nereden öğrenebilirim. Bu arada ilginiz için çok teşekkür ederim :)[/font][/font][/size]

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Hocam TUF'un ilk serilerinde bir problem olduğunu bende duydum açıkçası. Ancak yeni nesil TUF serisi ile bunun çözüldüğünü okudum. YouTube'da ürünün testleri var. Bakmanı öneririm bu konuda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri