Hocam çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm umarım kısa sürede bu sorunları atlatırsın.Hocalarım herkese teşekkür ederim sağolun ama sel olduğu için evi su bastı olan paramızı da oraya vereceğim sağolun gereği kalmadı.
Hocam çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm umarım kısa sürede bu sorunları atlatırsın.Hocalarım herkese teşekkür ederim sağolun ama sel olduğu için evi su bastı olan paramızı da oraya vereceğim sağolun gereği kalmadı.
B- Bu üzücü geçmiş olsun dostumHocalarım herkese teşekkür ederim sağolun ama sel olduğu için evi su bastı olan paramızı da oraya vereceğim sağolun gereği kalmadı.
Sağolun hocam.Hocam çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm umarım kısa sürede bu sorunları atlatırsın.
Teşekkür ederim hocam sağolun.B- Bu üzücü geçmiş olsun dostum
Elimde olsa yardım etmek isterdim fakat adanadayim deprem bölgesi bizimde sonumuz belli değil cana geleceğine mala gelsin diyeceğim ama mal da canın yoncasiSağolun hocam.
Teşekkür ederim hocam sağolun.
Eyvallah hocam düşünmeniz kâfi sağolun.Elimde olsa yardım etmek isterdim fakat adanadayim deprem bölgesi bizimde sonumuz belli değil cana geleceğine mala gelsin diyeceğim ama mal da canın yoncasi
Bu arada eğer sisteminiz çalışmıyorsa kurtarilma şansı varEyvallah hocam düşünmeniz kâfi sağolun.
Denemedim daha hocam deneyememde zaten eşim hamile şimdi araba ile babamlara gidiyoruz müsait olunca bakacağım dahaBu arada eğer sisteminiz çalışmıyorsa kurtarilma şansı var
Tamam hocam tekrardan geçmiş olsun sular çekildiği zaman buraya konu acın tekrar kurtarilabilen parçaları kurtarırızDenemedim daha hocam deneyememde zaten eşim hamile şimdi araba ile babamlara gidiyoruz müsait olunca bakacağım daha
Hocam anakart bozulmuş galiba hiç bir şekilde çalışmıyor diğer parçaları denedim çalışıyor. Anakart b450 gaming plus varmış arkadaşımda ddr5 geçtiği için kullanmıyor. İşimi görür mü acaba?Tamam hocam tekrardan geçmiş olsun sular çekildiği zaman buraya konu acın tekrar kurtarilabilen parçaları kurtarırız
Çok geçmiş olsun hocam, işini görür o kart.Hocam anakart bozulmuş galiba hiç bir şekilde çalışmıyor diğer parçaları denedim çalışıyor. Anakart b450 gaming plus varmış arkadaşımda ddr5 geçtiği için kullanmıyor. İşimi görür mü acaba?
Teşekkür ederim hocam sağolun. Hocam merak ettiğim bir şey var.Çok geçmiş olsun hocam, işini görür o kart.