5k-8k arası ekran kartsız pc

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

veyseldemir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Herkese merhaba ,Uğur beyin yaptığı yorumlarından birine google da denk geldim,foruma yeni üye oldum,banada yardımcı olacağınıza inanıyorum;
 1-elimde monitör ve MSİ 1650 gt ekran kartım var,şu anda değiştirmeden kullanıcam.
 2-almak istediğim OYUN pc 2-3 yıl filan geçince ekran kartını değiştirip 3000 rtx serilerinden birine geçmeyi planlıyorum 
3-5k-8k e kadar  bütçe ayırabilirim 
4-toplama işinden anlamıyorum ,o yüzden montajlanan bir siteden (sinerji,incehesap veya sizin önereceğiniz bir siteden) listeleyebilirseniz sevinirim
5-sıvı soğutucu anlamadığımdan elime yüzüme bulaştırırım,hava soğutucu tercihim.

teşekkürler

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
8K bütçeye kadar ekran kartı hariç sadece kasa sistem önerisi yapacağım doğru anlamışımdır umarım?

Şu sorularıma yanıt verirseniz size önerimi yapacağım.

• Oyun haricinde iş için kullanılıyor mu sistem? Eğer kullanıyorsanız hangi yazılımları kullandığınızı belirtin ki işlemci ve bellek seçimini ona göre yapayım.
  • Depolama kapasitesi olarak ne kadarı size kafi gelir? Sadece 480/500/512 veya 960GB/1TB M.2 yeterli olur mu yoksa ekstra HDD disk gerekli midir? Eğer gerekliyse kapasite tercihinizi belirtin.
  • Sistemde istediğiniz özel bir şey var mı? Örnek olarak şu kasayı beğendim bunun üzerine toplayın sistemi yada şu markaları sistemimde istemiyorum dediğiniz şeyler varsa belirtin.
  • Sistem gösteriş olarak kendisini belli etsin mi? RGB veya bileşenleri sergilemek için örnek Lian Li O11 kasaları gibi bir kasa üzerinde sistemin gösterişli olmasını istiyor musunuz?
  • Son olarak bileşenleri ayrı ayrı sitelerden alabilir misiniz? Her bileşen her sitede yok olsa bile her bileşen her sitede aynı fiyat etiketiyle satılmıyor. Bu yüzden ayrı ayrı sitelerden karma bir öneri yapsam size uyar mı? 

KS

veyseldemir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
8K bütçeye kadar ekran kartı hariç sadece kasa sistem önerisi yapacağım doğru anlamışımdır umarım?

Şu sorularıma yanıt verirseniz size önerimi yapacağım.

• Oyun haricinde iş için kullanılıyor mu sistem? Eğer kullanıyorsanız hangi yazılımları kullandığınızı belirtin ki işlemci ve bellek seçimini ona göre yapayım.
  • Depolama kapasitesi olarak ne kadarı size kafi gelir? Sadece 480/500/512 veya 960GB/1TB M.2 yeterli olur mu yoksa ekstra HDD disk gerekli midir? Eğer gerekliyse kapasite tercihinizi belirtin.
  • Sistemde istediğiniz özel bir şey var mı? Örnek olarak şu kasayı beğendim bunun üzerine toplayın sistemi yada şu markaları sistemimde istemiyorum dediğiniz şeyler varsa belirtin.
  • Sistem gösteriş olarak kendisini belli etsin mi? RGB veya bileşenleri sergilemek için örnek Lian Li O11 kasaları gibi bir kasa üzerinde sistemin gösterişli olmasını istiyor musunuz?
  • Son olarak bileşenleri ayrı ayrı sitelerden alabilir misiniz? Her bileşen her sitede yok olsa bile her bileşen her sitede aynı fiyat etiketiyle satılmıyor. Bu yüzden ayrı ayrı sitelerden karma bir öneri yapsam size uyar mı? 

Doğru sadece kasa.
1-sadece oyun 
2-1tb veya 960 gb ssd olmalı ,ekstra hdd istemiyorum,harici harddisklerim var 
3-özel bir isteğim sadece dediğim gibi hava soğutma olması işlemcide.kasa gösterişi önemli değil tamamen performans odaklıyım.
4- montaj yapmayı bilmiyorum ,uğraşamam diye bir site üzerinden önerme istemiştim.yoksa parça parça olarakta alabilirim ama birleştirme işi,çalışacakmı acaba problemleriyle uğraşamam.

Ama kastettiğiniz sitenizde ki ‘’Gönderin 
   Biz montaj yapalım’’devam ediyorsa parça parça satın alabilirim ancak.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Montajı ben size video görüşme ile Discord üzerinden yaptırırım. Hiç bilmeyen çok insana montaj yaptırdım böyle dert etmeyin.

Şuan incehesap sitesinde indirime girecek ürünler listeleniyor. Güzel ürünler var listede size öneri yapabilirim ama hemen alabilecekseniz. İndirime girer girmez çoğu ürün ilk 5 dk. içinde hızlıca tükeniyor o yüzden alabilecekseniz önerinizi yapayım şunları alın diyebilirim.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
KS

veyseldemir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Montajı ben size video görüşme ile Discord üzerinden yaptırırım. Hiç bilmeyen çok insana montaj yaptırdım böyle dert etmeyin.

Şuan incehesap sitesinde indirime girecek ürünler listeleniyor. Güzel ürünler var listede size öneri yapabilirim ama hemen alabilecekseniz. İndirime girer girmez çoğu ürün ilk 5 dk. içinde hızlıca tükeniyor o yüzden alabilecekseniz önerinizi yapayım şunları alın diyebilirim.

dc deyim grüşmek istersen şu an

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Önerdiğim 2 ürünü alın fiyatlar çok iyi.

Gerisini sonra önereceğim listede indirime giren ve stokta olan başka önerim yok.

DC açık şuan konuşmak isterseniz gelin tabi.

KS

veyseldemir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Önerdiğim 2 ürünü alın fiyatlar çok iyi.

Gerisini sonra önereceğim listede indirime giren ve stokta olan başka önerim yok.

DC açık şuan konuşmak isterseniz gelin tabi.

crazymanX21 * 6623  ekleyebilirmisin bulamadım arkadaş ekleyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri